Digitalna realnost • Osnovni

Sreda, 15. april 2020 • Online

Digitalna transformacija v času krize

Kako nova realnost vpliva na procese v podjetjih? Ali je COVID-19 novi CDO v podjetjih? Kako bi se podjetja morala lotiti digitalizacije? Na katera področja se osredotočiti?

Živimo v novi realnosti. Digitalni svet je prevzel vodilno vlogo v podjetjih in pogosto dirigira tempo poslovanja. Podjetja, ki so že v procesu digitalne transformacije, so v tem času vsekakor v prednosti pred drugimi. Ne le digitalna prisotnost, temveč predvsem digitalno poslovanje predstavlja v novem svetu gromozansko konkurenčno prednost. Kako se lotiti digitalizacije poslovanja? Na katera področja se osredotočiti? Kakšne vložke in rezultate pričakovati? Bi podjetja morala spremeniti svoje poslovne strategije?


Digitalna transformacija v času krize
Dogodek je potekal 15. 04. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Na že osmem Red Orbit webinarju v seriji #goDigital se bomo posvetili digitalni transformaciji. Tokrat bo z nami Ksenija Škrlj, svetovalka uprave Red Orbita, odgovorna za razvoj novih produktov in poslovnih modelov. Ksenija je strokovnjakinja na področju digitalnega razvoja podjetij, uvajanja novih poslovnih modelov in produktov ter strateškega marketinga. Svoje večletne izkušnje iz mednarodnih voda uspešno povezuje s tehnično izobrazbo in razumevanjem poslovnih zahtev podjetja. Njena strast sta sledenje tehnološkim trendom ter postavljanje strategij za digitalno prihodnost. Ksenija je tudi certificirana za usposabljanje in svetovanje na področju digitalne transformacije (Digital Innovation HUB Slovenia).

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

  • Kako nova realnost vpliva na procese v podjetjih?
  • Ali je COVID-19 novi CDO v podjetjih?
  • Kako bi se podjetja morala lotiti digitalizacije?
  • Na katera področja se osredotočiti?
  • Ali bi lahko rekli, da je digitalizacija nujna za preživetje?
  • Bi morala podjetja temu prilagoditi svoje strategije digitalne transformacije?
  • Kako je s sofinanciranjem takšnih projektov?

Kje in kdaj

April

15. april 2020, 00:00 - 00:00
Online, 10:00 - 10:45

Agenda

Prijave na webinar so brezplačne. Po potrditvi prijave boste preko elektronske pošte prejeli navodila za ogled webinarja.

V Red Orbitu smo vedno verjeli, da kolektivno znanje premika gore. V danem položaju je še toliko bolj pomembno, da kot (digitalna) skupnost stopimo skupaj in začnemo to znanje deliti. S tem namenom v Red Orbitu začenjamo s serijo blogov in spletnih seminarjev, s katerimi želimo vsem nam pomagati pri soočanju z dramatičnimi spremembami in se pripraviti na svet po trenutni krizi.