Google Analytics • Digitalna realnost

Petek, 17. februar 2023 • Ljubljana

Google analitika 4 - delavnica v živo

S 1. julijem Google preklopi na Google analitiko 4. Znano, kajne? Pa ste pripravljeni na spremembo ali jo v poplavi drugih opravkov prestavljate iz meseca v mesec? Ponujamo idealno priložnost, da se z njo spoznate in jo osvojite! In niti trenutek prezgodaj.

Na Red Orbitu smo se kot certificiran Google Analytics partner v zadnjih mesecih z novo GA4 dodobra spoznali, o tem napisali več vrhunskih blogov in imeli tri izobraževalna spletna srečanja. Zdaj je čas, da damo še v višjo prestavo in se srečamo v živo z najboljšima čarovnikoma spletne analitike v regiji, Robertom Petkovićem in Boštjanom Hozjanom. 


Google analitika 4 - delavnica v živo
Dogodek je potekal 17. 02. 2023.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Google analitika 4 je letošnji slon v sobi digitalnega marketinga. Februarska šesturna delavnica (z vključenimi odmori) je namenjena temu, da se dodobra spoznate z Google analitiko 4, ugotovite podobnosti in razlike in v praktičnemu delu vidite tudi uporabo različnih orodij, ki jih GA4 ponuja. Skratka, vse kar morate vedeti o Google analitiki 4, zakaj se jo splača uporabiti in na kakšen način, da vam bo prišla najbolj prav. Več podrobnosti pa spodaj.

 

Vaša predavatelja bosta:

Robert Petković, strokovnjak Google Analitike zadnjih 20 let (še preden je bilo kul, kot pravi sam), je začel svojo kariero kot web developer, in je zadnje desetletje eden najbolj uglednih analitikov v regiji. Pri obravnavi analitike vpleta svojo znanje psihologije in je reden govorec na mednarodnih konferencah (tudi inOrbitu).

Boštjan Hozjan je hišni čarovnik Google analitike Red Orbita, in velja za vodilnega poznavalca analitike v regiji. Jezik Google analitike govori že od 2005 in je s tem neprecenljiva pomoč naročnikom pri razumevanju uporabnikov, njihovi poslovni rasti in strateških odločitvah pri spletni prodaji.  

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Pogledali bomo temeljne spremembe v GA4 (v primerjavi z GA3).

 

Lotili se bomo jezika Google analitike:

  •  CDJ (Customer Decision Journey)
  • STDC framework
  • GA4 splošna terminologija
  • Data Privacy

Zakopali se bomo v reporting:

  • kateri reporti so primerni za kaj
  • pregled GA4 reportov in primerjava z GA3
  • Google Data Studio primeri

Pogledali nov GA4 interface in postavili GA4 Property.

 

Drugi del bo praktičen, navezoval se bo na vaša vprašanja, možnosti pa so: mini STDC framework za katerega od udeležencev, Digital Channel Grouping, svet UTM-janja, praktični prikaz segments vs. audiences vs. comparisons, Funnel exploration report, RFM analiza ... možnosti je veliko, predavatelja se bosta prilagajala vašim željam, izkoristite to!

Kje in kdaj

Februar , Ljubljana

17. februar 2023, 09:00 - 16:00
Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana

Agenda

Delavnica bo potekala v živo, v Tehnološkem parku v Ljubljani, 17. februarja od 9:00 do 16:00. Prva polovica bo teoretična (9-12h), vmes premor za kosilo (vključeno v ceno delavnice) in nato še popoldanski praktični del do 16h. Celodnevna delavnica, kjer lahko dodobra izkoristite prisotnost dveh strokovnjakov za vsa vaša konkretna vprašanja. 

 

Delavnica vključuje: 

  • 6 ur teoretičnega in praktičnega znanja in dela s strokovnjakoma Google analitike
  • odmora za kavo in kosilo
  • obravnavo vaših konkrentih izzivov v Google analitiki 

 

Ob prijavi boste prejeli tudi obrazec, v katerega vpišete svoje zagate, ki jih bomo rešili na delavnici.

 

Vabljeni, da se nam pridružite.