Google Analytics • Akademija

četrtek, 27. oktober 2022 • Online

Google Analitika 4 pod drobnogledom: Q&A

Imate kakšna vprašanja glede Google Analitike 4? Srečanje, namenjeno vašim vprašanjem z glavnim analitikom Red Orbit agencije je idealna priložnost, da dobite odgovore nanje!

Srečanje bo organizirano bolj kot praktično reševanje vaših zagat, vprašanj - v ta namen smo pripravili kratek obrazec, v katerem lahko anonimno postavite svoja vprašanja. Najbolj optimalna predavanja so tista, na katerih dobite rešitve za konkretne zagate - za to je najbolj idelano prejeti vprašanja vnaprej.


Google Analitika 4 pod drobnogledom: Q&A
Dogodek je potekal 27. 10. 2022.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Nadgradili bomo aprilsko predstavitveno srečanje o Google Analitiki 4 (posnetek tega predavanja si lahko ogledate v skupini Red Orbit Akademije) in reševali vaše specifične težave in odgovarjali na vprašanja. Zato, da bomo optimizirali tudi kvaliteto odgovorov, oddajte svoja vprašanja vnaprej na tem obrazcu. Hvala!

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

  • Najboljše kar lahko ponudimo: odgovore na vaša konkretna vprašnja. 
  • Zadnje novice glede Google Analitike - kar smo se naučili od aprilskega predavanje, ko se je implementacija zdela še daleč.

 

Kje in kdaj

Oktober

27. oktober 2022, 10:00 - 11:00
Online

Agenda

Dogodek se izvaja v okviru Red Orbit Akademije in bo potekal 27. oktobra,  ob 10. uri. 
 
Predavanje je za člane akademije brezplačno, prav tako je brezplačen prvi mesec na akademiji.
 

 

Kotizacija za nečlane, ki so že izkoristili prvi brezplačni mesec, znaša 89 EUR (+ DDV).  
 

Prijavite se na Red Orbit Akademijo in poleg tega srečanja izkoristite dostop do posnetkov prejšnjih srečanj. V sklopu akademije dobite možnost individualnih svetovanj s specialisti, spletni kampus za mreženje in dodatne ugodnosti za člane akademije.

Vabljeni, da se nam pridružite.