Google Analytics • Digitalna realnost

Sreda, 7. junij 2023

Google analitika 4 - v živo

S 1. julijem Google preklopi na Google analitiko 4. Znano, kajne? Pa ste pripravljeni na spremembo ali jo v poplavi drugih opravkov prestavljate iz meseca v mesec? Ponujamo idealno priložnost, da se z njo spoznate in jo osvojite! In niti trenutek prezgodaj.

Delavnico smo prvič izvedli v februarju. Če ste jo takrat zamudili (ali se vam je zdelo, da imate še dovolj časa), je zdaj idealna priložnost, da damo v višjo prestavo in se srečamo v živo z najboljšima mojstroma spletne analitike v regiji. Robert Petković in Boštjan Hozjan vam bosta na razpolago na tej celodnevni delavnici za vaša konkretna vprašanja in zagate!


Google analitika 4 - v živo
Kotizacija za dogodek znaša:
189,00 € + DDV

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Google analitika 4 je letošnji slon v sobi digitalnega marketinga. Šesturna delavnica (z vključenimi odmori) je namenjena temu, da se dodobra spoznate z Google analitiko 4, ugotovite podobnosti in razlike in v praktičnemu delu vidite tudi uporabo različnih orodij, ki jih GA4 ponuja. Skratka, vse kar morate vedeti o Google analitiki 4, zakaj se jo splača uporabiti in na kakšen način, da vam bo prišla najbolj prav. Več podrobnosti pa spodaj.

 

Vaša predavatelja bosta:

Robert Petković, strokovnjak Google Analitike zadnjih 20 let (še preden je bilo kul, kot pravi sam), je začel svojo kariero kot web developer, in je zadnje desetletje eden najbolj uglednih analitikov v regiji. Pri obravnavi analitike vpleta svojo znanje psihologije in je reden govorec na mednarodnih konferencah (tudi inOrbitu).

Boštjan Hozjan je hišni čarovnik Google analitike Red Orbita, in velja za vodilnega poznavalca analitike v regiji. Jezik Google analitike govori že od 2005 in je s tem neprecenljiva pomoč naročnikom pri razumevanju uporabnikov, njihovi poslovni rasti in strateških odločitvah pri spletni prodaji.  

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Pogledali bomo temeljne spremembe v GA4 (v primerjavi z GA3).

 

Lotili se bomo jezika Google analitike:

- CDJ (Customer Decision Journey)
- STDC framework
- GA4 splošna terminologija
- Data Privacy


Zakopali se bomo v reporting:

- kateri reporti so primerni za kaj
- pregled GA4 reportov in primerjava z GA3
- Google Data Studio primeri


Pogledali nov GA4 interface in postavili GA4 Property.

 

Drugi del bo praktičen, navezoval se bo na vaša vprašanja, možnosti pa so: mini STDC framework za katerega od udeležencev, Digital Channel Grouping, svet UTM-janja, praktični prikaz segments vs. audiences vs. comparisons, Funnel exploration report, RFM analiza ... možnosti je veliko, predavatelja se bosta prilagajala vašim željam, izkoristite to!

Kje in kdaj

Junij

7. junij 2023, 08:30 - 16:00
Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19

Agenda

Delavnica bo potekala v živo, v Tehnološkem parku v Ljubljani, 7. junija od 9:00 do 16:00,s kavo dobrodošlice ob 8:30.  Prva polovica bo teoretična (9-12h), vmes premor za kosilo (vključeno v ceno delavnice) in nato še popoldanski praktični del do 16h. Celodnevna delavnica, kjer lahko dodobra izkoristite prisotnost dveh strokovnjakov za vsa vaša konkretna vprašanja. 

 

Delavnica vključuje: 

- 6 ur teoretičnega in praktičnega znanja in dela s strokovnjakoma Google analitike;
- odmora za kavo in kosilo;
- obravnavo vaših konkrentih izzivov v Google analitiki. 
 

Ob prijavi boste prejeli tudi obrazec, v katerega vpišete svoje zagate, ki jih bomo rešili na delavnici.

 

Vabljeni, da se nam pridružite. 

 

*Brezplačna odjava je možna do 3 dni pred izvedbo delavnice. Ob primeru neudeležbe se kotizacija prenese na prihodnji Red Orbit dogodek po vaši izbiri.