inOrbit • Napredni

četrtek, 19. marec 2020 • Portorož

inOrbit 2020

Kako povečati obsega poslovanja na digitalnih kanalih, izboljšati dobičkonosnost ter pospešiti rasti podjetja? Prisluhnite svetovno priznanim mentorjem in govorcem, ki bodo delili nasvete in trike, kako izpopolniti svoj digitalni nastop, izboljšati poslovne rezultate in pospešiti rast podjetja.

Že šesto leto zapored se bodo od 19. do 20. 3. v konferenčnem centeru Bernardin zbrali strokovnjaki digitalnega marketinga skupaj z digitalnimi navdušenci. Glavna tema konference bo rast in razvoj poslovanja na digitalnih kanalih.


inOrbit 2020
Dogodek je potekal 19. 03. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Z bogatim naborom vrhunskih strokovnjakov iz sveta digitalnega marketinga se bomo osredotočili na rast in razvoj podjetja, na spremembe v vedenju potrošnikov, kako povečati obsega poslovanja na digitalnih kanalih, izboljšati dobičkonosnost ter pospešiti rasti podjetja,  kako se prilagoditi novostim v digitalnem svetu.


Gre za največjo konferenco digitalnega marketing v regiji, ki letos že 6. leto zapored odpira svoja vrata. V svoje vrste smo v preteklosti privabili in gostili uveljavljene in uspešne govorce s celega sveta ter iz svetovno znanih podjetij, kot so Ikea, Facebook, Booking.com, TopRank Marketing, DeepCrawl, SEMrush, FedEx.

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Konferenca se bo vsebinsko dotaknila več tem: digitalna strategija, e-prodaja in veliko več. Predstavljene bodo novosti, trendi in orodja, ki postajajo vodilna tehnologija na spletu. Udeleženci bodo pridobili znanje, ki je potrebno za strateške usmeritve podjetja. Glavne teme bodo vsebinski marketing, uporabniške izkušnje, mobilni in vplivnostni marketing ter glasovno iskanje, odločevalski proces potrošnika, kako kupce zadržati, klepetalni roboti (chatboti), kako zapolniti vrzel, ki nastaja zaradi vse večje uporabe mobilnih naprav, optimizacija zaključka nakupa, Facebook dinamični remarketing, produktni oglasi ter kako prek spleta privabiti kupce v fizične trgovine id; udeleženci pa se bodo naučili tudi organizirati digitalno ekipo znotraj podjetja.

Kje in kdaj

Marec , Portorož

19. marec 2020, 00:00 - 00:00
Kongresni center Bernadin, Obala 2, 6320 Portorož, Slovenija

Agenda

Konferenca bo potekala 19. in 20. 3. 2020 v kongresnem centru Bernardin. 

Izkoristi priložnost in kupi vstopnico po Early Bird ceni. 

Podroben program konference bo znan naknadno.

Več informacij je na voljo na spletni strani konference https://www.inorbit.si/

Lokacija dogodka