inOrbit • Napredni

četrtek, 16. september 2021 • Bled

inOrbit 2021

inOrbit 21 - največja regijska konferenca digitalnega marketinga se vrača septembra

Več kot 30 predavateljev, več kot 30 predavanj, dostopnih tudi na spletu, bo poskrbelo za nove ideje in opozorilo na nove trende, ki lahko izboljšajo vaš digitalni nastop. Vse to v Festivalni dvorani Bled, ob legendarnem blejskem jezeru, 16. in 17. Septembra.


inOrbit 2021
Kotizacija za dogodek znaša:
440,00 € + DDV

O dogodku

Kaj bomo počeli?

16. in 17. septembra se ponovno srečamo v Festivalni dvorani Bled, kjer bo več kot 30 predavateljev poskrbelo za nov navdih in osvežitev vaše digitalne strategije.

Učite se od najboljših, na najbolj fotogenični lokaciji Slovenije, ob blejskem jezeru. Slednji nudi tudi ogromno aktivnih možnosti za predah med predavanji, predvsem pa krasne možnosti za mreženje z najboljšimi iz digitalnega sveta. 

Dan pred konferenco se bodo kot ločen dogodek odvile delavnice, ki pa so odlična priložnost za vse, ki želite utrditi znanje s specifičnega področja. Butično zastavljene delavnice temeljijo na majhnih skupinah in praktičnemu delu.

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Konferenca bo vsebinsko razdeljena na tri sklope: 

Strategy: celosten pregled digitalnega marketinga za optimizacijo digitalne strategije vašega podjetja. Teme kot so in-housing, digitalna transformacija, digitalna strategija, avtomatizacija, retention, funnel marketing, go-to-market strategije, direktna prodaja, organizacija digitalnih ekip itd. 


Deep dive: globlja, specialistična obravnava digitalnih tematik kot so SEO, PPC, content marketing, analitika, CX, CRO, Mobile itd.


Mindfullness: za osebnostno rast, kateri zmeraj sledi tudi poslovna rast. Teme kot vodstvene tehnike, meditacija, kreativnost, samozavest, vodenje sprememb, trajnost itd.

Kje in kdaj

September , Bled

16. september 2021, 08:00 - 17. september 2021, 16:00
Festivalna dvorana Bled, Cesta svobode 11, 4260 Bled, Slovenia

Agenda

Podroben program konference je še v pripravi in bo znan naknadno. 

Za bolj podrobne informacije in nakup kart, obiščite uradno spletno stran konference inOrbit.

#inOrbit21

Lokacija dogodka