Google Analytics • Osnovni

Torek, 24. november 2020 • Online

Okrogla miza: How to be more data-driven

Ali veste, kako sprejemati bolj premišljene odločitve, ki bodo vodile k rasti in razvoju vašega podjetja ter pripomogle k večjemu prihodku? Kako analizirati delovanje digitalnih kanalov, doseči najboljše možne rezultate in ustvariti dobro konverzijo? Kateri koraki so se izkazali za posebej učinkovite? Kaj pravijo strokovnjaki?

Obstaja na tisoče podatkov, s katerimi lahko ocenite moč vaše poslovne strategije. Preverite, ali se osredotočate na prave! Z razumevanjem podatkov in uporabo pravih orodij za analizo boste lahko svoje podjetje usmerili v pravo smer in dosegli več prometa. Pridružite se našemu webinarju in se naučite, kako!


Okrogla miza: How to be more data-driven
Dogodek je potekal 24. 11. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Vse o tem, kako izgleda proces sprejemanja poslovnih odločitev na podlagi podatkov, boste izvedeli od priznanih mednarodnih strokovnjakov: Jeffa Sauerja, Yehoshua Corena in Andraža Štalca. Dogodek bo vodila Ksenija Škrlj.

Delili bodo svoja spoznanja o tem, kje začeti in kako se izogniti vrtenju v krogih. Slišali boste o tem, kako povečati konverzijo z razumevanjem, kako uporabljati podatke za spodbujanje doseganja ciljev. Raziskovali bomo pomembnost sprejemanja odločitev na podlagi podatkov in dobili boste praktične nasvete, ki jih boste lahko sami uporabili pri svojem delu!

Izkoristite to odlično priložnost in se nam pridružite!

Zakaj je pomembno, da se oblikujete svoje odločitve na podlagi podatkov, s katerimi razpolagate?

Z odločitvami, ki temeljijo na preverjenih, analiziranih podatkih in vpogledih, se aktivno usmerjate proti svojim ključnim poslovnim ciljem. Podatki vam pomagajo doseči, da je vsak gib, ki ga narediti premišljen in načrtovan, kar pa vodi do boljših rezultatov. Posledično imate boljše možnosti za digitalno rast in razvoj podjetja, ustvarjanje večjega prihodka, napovedovanje prihodnjih trendov in optimizacijo trenutnih operativnih prizadevanj.

Komu je namenjen dogodek?

Vsem, ki želite sprejemati boljše poslovne odločitve! Z vami bomo delili pomembne vpoglede in informacije, ki vam bodo pomagale razviti digitalno strategijo za uspeh in izboljšanje posla. Ne glede na to, ali ste lastnik majhnega podjetja ali velike korporacije, morate vedeti, kako uporabljati podatke, saj vam pomagajo poiskati odgovore na vprašanja, ki so bili prej uganka.

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Včasih je število podatkov lahko ogromno, zato je pomembno, da poznate prave. Na tej okrogli mizi se bomo posvetili najbolj uporabnim podatkom, ki vam lahko pomagajo pri sprejemanju boljših poslovnih odločitev.

  • Kako sprejemati bolj premišljene odločitve?
  • Kako si lahko pri sprejemanju odločitev pomagate s podatki?
  • Kako natančno analizirati in izmeriti svoje podatke?
  • Kako lahko ocenite situacijo na trgu izdelkov?
  • Katera ključna poročila morate poznati, da boste prišli do hitrih zmag za svoje podjetje?
  • Kako se poglobiti v podatke o obiskovalcih vašega spletnega mesta?

Kje in kdaj

November

24. november 2020, 15:00 - 16:00
Online

Agenda

Ta dogodek je potekal 24. novembra 2020 ob ​​15.00 (CET).

Webinar si lahko ponovno ogledate na tej povezavi.