Sreda, 30. september 2020 • Online

On page SEO with silo structure

Veste, kako začeti s strukturiranjem spletne strani tako, da bo ta učinkovita za prodajo in SEO? Vas zanima, kako pravilno strukturirati spletno stran s pomočjo SILOS metode? Želite spoznati, kateri je najboljši način za postavitev internih povezav in kako načrtovati vsebino tako, da izkoristite ves njen potencial?

Kyle Roof bo na dogodku predstavil napredne koncepte za optimizacijo spletne strani. Predstavil vam bo, kako z on-page SEO strategijo in internimi povezavami ustvariti silos strukturo.


On page SEO with silo structure
Dogodek je potekal 30. 09. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Povezave imajo pomembno vlogo v optimizaciji spletnih strani. Ko se drugo spletno mesto poveže z vašim, je to močan signal, da je vaše spletno mesto ugleden vir informacij. 
Poleg tega uporaba internih povezav za povezovanje strani na vašem spletišču pomaga iskalnikom, da razumejo arhitekturo, hierarhijo in prednostne naloge strani. Ko pa imate ciljno stran (za katero hočete, da se prikaže v Googlu), je pomembno, da se ta stran uvrsti za določeno ključno besedo. Oblikovati morate strani, ki ste jih zavestno izbrali za podporo tej ciljni strani.

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

  • Kaj je virtualna silos struktura
  • Kako Googlu dodeliti stran, ki jo želi uvrstiti
  • Povezovanje matematike in SEO optimizacije
  • Kako narediti semantično analizo
  • Ustvarjanje navideznega silosa za napajanje ciljne strani

Kje in kdaj

September

30. september 2020, 15:00 - 16:00
Online, 15:00 - 16:00

Agenda

Po predstavitvi bo na voljo tudi čas za Q&A (questions and answers), kjer boste lahko Kyla vprašali vse, kar vas zanima! Pripravite vprašanja!

Predavanje bo potekalo v angleščini. Prijave na dogodek potekajo prek naše angleške spletne strani.

 
Ne zamudite naših ostalih dogodkov!