Torek, 10. oktober 2023 • Ljubljana - Stegne

Praktična delavnica ChatGPT - prompt engineering za vsakdanjo uporabo v digitalnem marketingu

Uspešno majsko delavnico o ChatGPT-ju nadgrajujemo po vaših željah - v manjšo, izredno interaktivno skupino zgolj 25 oseb, kjer boste ustvarjali svoje vsebine s specialistko Andrejo Fegeš, direktno znotraj programa, in se naučili optimalnega prompt inženiringa.

Najbolje se je učiti na lastnem primeru, ko se specialist prelevi iz predavatelja v trenerja. To se bo zgodilo tudi na tokratni ChatGPT interaktivni delavnici. Sedežev na delavnici je močno omejeno, zato da se Andreja lahko kvalitetno posveti vsakemu udeležencu.


Praktična delavnica ChatGPT - prompt engineering za vsakdanjo uporabo v digitalnem marketingu
Dogodek je potekal 10. 10. 2023.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Orodje je uporabno samo, če ga znamo uporabljati. Uporaba AI orodij za pisanje tekstov nam lahko izredno pomaga pri prihranku časa in pomanjkanju navdiha, in s tega vidika so pripravni za vsakdanje ustvarjanje. Vendar je dober prompt engineering za najboljši izkoristek ChatGPT-ja ključen. Z Andrejo se boste naučili ravno tega - kako pravilno vprašati Chat oz. mu dati navodilo tako, da je vsebina, ki jo ustvari kar najboljši približek tistega, kar ste želeli in s tem tudi zmanjšate čas prilagajanja teksta.

Skozi krajši uvod si bomo pogledali slabe prakse in polemike uporabe ChatGPT-ja, nato pa se lotili dela znotraj programa, na SEO področju, vsebinskem marketingu na splošno, e-mail marketingu, oglaševanju - tisto, kar bi vam bilo najljubše v tej štiriurni delavnici. Specialistko boste imeli na svoji rami, da vas bo vodila skozi proces.

Vaša trenerka bo Andreja Fegeš, specialistka Red Orbit agencije za SEO, vsebinski in e-mail marketing, ima dolgoletne izkušnje na področju e-commerce, pisanja strokovnih vsebin za fizične in spletne objave ter tekstopisja. Te izkušnje s pridom uporablja na SEO oddelku, prav tako pa je bila redna predavateljica za Google (Grow Slovenia with Google), in letos vodja delavnice na inOrbit konferenci.

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Delavnica je načrtovana povsem interaktivno in praktično. Uvod je namenjen zgolj primerom slabe in dobre prakse in aktualnim polemikam okoli uporabe umetne inteligence za ustvarjanje tekstov. Veliko večino štiriune delavnice se bo delalo znotraj programa, zato potrebujete lasten prenosnik in profil znotraj ChatGPT-ja (lahko je tudi brezplačna verzija). 

Kreirali boste lastno vsebino s pomočjo trenerke, ki vas bo vodila skozi obilkovanje vprašanj in navodil (prompt engineering). Pred delavnico boste prejeli tudi kratek vprašalnik, da se bo trenerka lahko pripravila na vaše področje. 

Cilj delavnice je, da ob zaključku ustvarite personalizirano lastno vsebino in da se naučite prompt engineeringa, ki vam bo dalo vsebino, s katero boste nato imeli najmanj dela s prilagajanjem na lasten ton znamke. 

 

Da vam bo trenerka na razpolago v največji možni meri, smo velikost skupine prepolovili - mesta so tako še bolj omejena kot sicer, zato ne odlašajte predolgo s prijavo.

Kje in kdaj

Oktober , Ljubljana - Stegne

10. oktober 2023, 08:30 - 13:30
Fantastični prostori, Stegne 23a, 1000 Ljubljana - Stegne, Slovenia

Agenda

Delavnica bo potekala v živo, v Fantastičnih prostorih v Stegnah v Ljubljani, 10. oktobra od 9:00 do 13:30, s kavo dobrodošlice ob 8:30. Štiriurni delavnici je dodan polurni kavni odmor s prigrizki.

 

Delavnica vključuje: 

  • 4 ure teoretičnega in praktičnega znanja specialistke za vsebinski marketing
  • praktično delo znotraj programa s trenerko
  • odmora za kavo
  • obravnavo in reševanje vaših konkrentih izzivov, primerov in vprašanj
     

Vabljeni, da se nam pridružite. 

 

*Skrajni rok za morebitno (pisno) odpoved je 5 delovnih dni pred dogodkom (zadnji dan za odjavo brez stroškov je 3. oktober 2023 do 23:59). Če se boste odjavili do vključno 3. oktobra, je odjava brezplačna, pri poznejši odjavi zaračunamo polovično kotizacijo (95 € + DDV). Neplačilo predračuna ne pomeni avtomatske odjave z delavnice. V primeru odjave nam morate slednjo sporočiti pisno