Google Analytics • Napredni

Torek, 3. oktober 2023

Praktična uporaba orodja GA4

Čas je za popolnoma praktičen pristop k delu v Google Analitiki 4. Na razpolago vam dajemo enega najboljših analitikov regije, ki vam bo stal ob strani (in gledal čez ramo), ob raziskovanju znotraj lastne analitike. Vzemite si čas in odkrijte najpriročnejše skrivnosti tega orodja!

Google Analitiko 4 imate končno naloženo. Najverjetneje se vam še zmeraj kolca po Universalu, ker ste ga bili tako vajeni, in najraje bi imeli ob sebi nekoga, ki bi s prstom pokazal na najbolj optimalne rešitve znotraj GA4 - pa ne v teoriji ali na splošnem webinarju, ampak nekako tako, kot da imate žepnega specialista v torbi za računalnik. Zdaj vam ga damo, za cele 4 ure, v ekstra majhni skupini dvajsetih oseb, da lahko skupen čas najbolje izkoristite.


Praktična uporaba orodja GA4
Dogodek je potekal 03. 10. 2023.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Ker delavnica sloni na delu znotraj lastne analitike, je predpogoj udeležbe naložena Google Analitika 4 in seveda neposreden dostop do nje z vašega prenosnika. Delo bo potekalo v majhni skupini maksimalno dvajsetih oseb, da se vam lahko Boštjan dodobra posveti. Imel bo pripravljenih nekaj nalog, za okvir, vendar boste ob prijavi prejeli vprašalnik glede predznanja znotraj analitike in branže, predvsem pa poziv za vaša konkretna vprašanja znotraj analitike. Zdaj vam bo čez ramo gledal specialist spletne analitike, izkoristite to priložnost za vse kar vas teži znotraj analitike. 

 

Vaš trener bo Boštjan Hozjan, hišni čarovnik Google analitike Red Orbita, ki velja za vodilnega poznavalca analitike v regiji. Jezik Google analitike govori že od 2005 in je s tem neprecenljiva pomoč naročnikom pri razumevanju uporabnikov, njihovi poslovni rasti in strateških odločitvah pri spletni prodaji. Idealna oseba za najtežja vprašanja znotraj analitike, izzovite ga. 

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Poleg vaših konkretnih vprašanj se bo na delavnici obravnavalo naslednja področja:

 • nastavitve znotraj računa oz. data streama (npr. Enhanced measurement)
 • kako pravilno urediti channel grouping (v navezi z UTM področjem)
 • uporaba comparisonov, segmentov in audiencev
 • področje "Exploration" oz. "Custom reports"
 • uporaba dodatnih event parametrov in kje/kako jih vidimo v GA4
 • konverzije
 • eksporti in deljenje podatkov oz. poročil
 • avtomatski insighti

 

Cilj delavnice je, da se razrešijo vaša aktualna vprašanja in doda v vaš arsenal spletne analitike najpriročnejše trike in skrivnosti za izboljšanje uporabe spletne analitike. Posledično s tem optimiziramo delo tega izredno pomembnega orodja za vašo digitalno strategijo in rast. Delavnica je tako idealna za tiste, ki se ukvarjate s spletno analitiko in vam zanima drobovje Google analitike 4 na povsem praktičen način.

Kje in kdaj

Oktober

3. oktober 2023, 09:00 - 13:30
Fantastični prostori, Stegne 23a

Agenda

Delavnica bo potekala v živo, v Fantastičnih prostorih v Stegnah v Ljubljani, 3. oktobra od 9:00 do 13:30, s kavo dobrodošlice ob 8:30. Štiriurni delavnici je dodan polurni kavni odmor s prigrizki.

 

Delavnica vključuje: 

 • delo v majhni skupini maksimalno 20 oseb,
 • 4 ure teoretičnega in praktičnega znanja enega najboljših analitikov v regiji,
 • praktično delo znotraj lastne analitike z analitikom,
 • odmora za kavo,
 • obravnavo in reševanje vaših konkrentih izzivov, primerov in vprašanj, katere oddate še pred samim dogodkom.
   

Vabljeni, da se nam pridružite. 

 

*Skrajni rok za morebitno (pisno) odpoved je 5 delovnih dni pred dogodkom (zadnji dan za odjavo brez stroškov je 26. september 2023 do 23:59). Če se boste odjavili do vključno 26. septembra, je odjava brezplačna, pri poznejši odjavi zaračunamo polovično kotizacijo (95 € + DDV). Neplačilo predračuna ne pomeni avtomatske odjave z delavnice. V primeru odjave nam morate slednjo sporočiti pisno.