Digitalna realnost • Digitalna realnost

Ponedeljek, 18. september 2023 • Ljubljana

Planiranje budgeta v marketingu

Medtem, ko se se otroci vrnili v šolske klopi, se bomo mi vrnili na začetek in se podali v svet marketinške realnosti. Pridružite se nam na težko pričakovanem dogodku Planiranje budgeta v marketingu, na katerem se bomo poglobili v ključne vidike oblikovanja proračuna in načrtovanja v trženju!

Naš dogodek Planiranje budgeta v marketingu je obvezno srečanje za strokovnjake in podjetnike, ki želijo izpopolniti svoje trženjske strategije in spodbuditi poslovni uspeh. Govorili bomo o skrivnostih učinkovitega oblikovanja proračuna in načrtovanja v nenehno razvijajočem se svetu trženja. S pomočjo predstavitev in priložnosti za mreženje boste pridobili dragocene nasvete, strategije in najboljše prakse za optimizacijo donosnosti naložb v trženje. Ta dogodek je priložnost, da sodelujete s podobno mislečimi kolegi, poiščete nasvete od skupine strokovnjakov in odidete z marketinškim načrtom, ki bo usklajen z vašimi poslovnimi cilji.


Planiranje budgeta v marketingu
Dogodek je potekal 18. 09. 2023.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Poletna sezona se bliža koncu, zato je čas, da se vsi skupaj pripravimo na produktivno in uspešno vrnitev na delo! Pridružite se nam na dogodku Planiranje budgeta v marketingu, na katerem se bomo poglobili v temeljna načela oblikovanja proračuna, kako obvladovati proračun v marketingu in njegovo ključno vlogo pri doseganju uspeha v trženju.

Gostili bomo Petro Čadež, ki ima več kot 25 let mednarodnih izkušenj na področju marketinga, strateškega upravljanja z blagovnimi znamkami in komuniciranja. Trenutno je direktorica marketinga Atlantic Grupe in je predsednice upravnega odbora Društva za marketing Slovenije.

Ne skrbite, ne bo nobenih kvizov in testov, le vrhunski vpogledi in strategije za odličnost v poslovnem svetu. Zagotovite si svoje mesto že danes.

Ne glede na to, ali ste izkušeni marketinški veteran ali šele začenjate svojo podjetniško pot, je ta dogodek namenjen vsem, ki želijo izboljšati svoje marketinške strategije.

 

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

 

Pogovor s strokovnjaki: Govorili bomo o umetnosti načrtovanja in oblikovanja proračuna za trženje. Pridobili boste dragocene nasvete, strategije in najboljše prakse, ki jih lahko takoj uporabite.

Priložnosti za mreženje: Povežite se s podobno mislečimi strokovnjaki, potencialnimi partnerji in kolegi iz panoge. Razširite svojo mrežo in vzpostavite odnose, ki lahko pospešijo vaša trženjska prizadevanja.

Q&A: To je vaša priložnost, da poiščete nasvet in si razjasnite trženjske izzive, s katerimi se morda soočate.

Kje in kdaj

September , Ljubljana

18. september 2023, 16:30 - 19:00
Red Orbit d.o.o., Stegne 13G, 1000 Ljubljana

Agenda

Dogodek se bo odvijal v živo, v prostorih Red Orbit, 18. septembra ob 16:30. Če bo sreča, se bomo družili na čudoviti terasi sredi Ljubljane.

 

Število mest je omejeno! 


Vabljeni, da se nam pridružite.