Sreda, 21. oktober 2020 • Online

The Top 7 Facebook Ad Hacks of All Time

Povečajte uspešnost oglasov na Facebooku! Pridobite vrhunsko znanje, dosezite izjemne rezultate in zagotovite, da boste vedno en korak pred konkurenco!

Spoznajte najboljše prakse in skrite trike, ki vam bodo zagotovili doseganje uspehov na platformi Facebook. Na tem webinarju bo Larry Kim z vami delil svoje zmagovalne nasvete, ki vam bodo pomagali pretvoriti promet v resnične ter dragocene poslovne rezultate.


The Top 7 Facebook Ad Hacks of All Time
Dogodek je potekal 21. 10. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Oglaševanje na Facebooku je ključno za rast vašega podjetja! Vendar pozor! Za doseganje boljših rezultatov je ključno, da ga izvajate na pravi način in s pravo strategijo.

Pridružite se Larryju Kim in spoznajte njegove učinkovite taktike za oglaševanje prek Facebooka, ki zahtevajo malo truda in prinašajo velik učinek! Seznanili se boste z maloznanimi nasveti in triki ter odkrili, kako enostavno ustvariti, upravljati in analizirati svoje oglaševalske kampanje na tej platformi.

Larry Kim prihaja iz Združenih držav Amerike in je eden izmed najbolj prepoznavnih obrazov digitalnega marketinga. Je ustanovitelj WordStream in Mobile Monkey. Poleg tega da je prejemnik številnih nagrad iz sveta marketinga, je tudi zelo kreativen in ugleden pisatelj z deli, objavljenimi v vseh največjih blogih in publikacijah o digitalnem marketingu (The Wall Street Journal, Business Insider, Forbes in Inc.)

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Skupaj z Larryjem Kimom bomo raziskali njegove trike, ki spreminjajo pravila igre v digitalu in vam bodo pomagali pretvoriti promet v potencialne stranke in povečati prodajo.

Kje in kdaj

Oktober

21. oktober 2020, 14:00 - 15:00
Online

Agenda

Po predstavitvi bo na voljo tudi čas za Q&A (questions and answers), kjer boste lahko Larryja vprašali vse, kar vas zanima! Pripravite vprašanja!

Predavanje bo potekalo v angleščini. Posnetek dogodka si lahko ogledate prek te povezave.

Prijavite se še na naše druge dogodke!