Digitalna realnost • Osnovni

Ponedeljek, 29. maj 2023

Uporaba ChatGPT v digitalnem marketingu

ChatGPT je trenutno najbolj vroča stvar v digitalnem marketingu. Pa je tudi najbolj uporabna? Kako pravilno izkoristiti ChatGPT, da se z njim ne opečemo?

V tej delavnici v živo se bomo osredotočili na uporabo ChatGPTja na področju SEO, vsebinskega marketinga in znamčenja (brandinga), dotaknili se bomo email marketinga in oglaševanja. Z Andrejo Fegeš, SEO in content specialistko Red Orbita in Leejem Manningom, soustanoviteljem angleškega Armchair Marketinga, boste v tej celodnevni delavnici odkrili prednosti, slabosti in pasti uporabe ChatGPT-ja.


Uporaba ChatGPT v digitalnem marketingu
Kotizacija za dogodek znaša:
189,00 € + DDV

O dogodku

Kaj bomo počeli?

ChatGPT-ja se bomo lotili z vidika vsebinskega marketinga, znotraj tega pa znamčenja (brandinga), SEO področja, contenta na splošno, e-mail marketinga, oglaševanja, ščepec strategije in kako ga izkoristiti pri odločevalski poti svojih potrošnikov. Skratka, pogledali bomo, kako zgraditi svojo edinstveno vsebino s pomočjo tega orodja. 

 

Vaša predavatelja bosta:

Lee Manning, soustanovitelj londonske agencije Armchair Marketing, ki kombinira marketing strategije z revolucionarno močjo AI tehnologije. S svojo redko, a zelo priročno, kombinacijo znanja tako marketinga kot tehnoloških področij, Manning uspešno na novo kuje in oblikuje marketinški pristop in prilagoditev tehnologij marketinškemu delu. V svoji karieri se je loteval podjetij vseh velikosti, od manjših startup podjetij kot velikih mednarodnih korporacij, svoj uspeh pri njihovih marketinških ciljih pa kronal z več nagradami. 

 

Andreja Fegeš, specialistka Red Orbit agencije za SEO, vsebinski in e-mail marketing, ima dolgoletne izkušnje na področju e-commerce, pisanja strokovnih vsebin za fizične in spletne objave ter tekstopisja. Te izkušnje s pridom uporablja na SEO oddelku, prav tako pa je bila redna predavateljica za Google (Grow Slovenia with Google), in letos vodja delavnice na inOrbit konferenci.

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Na delavnici se bomo lotili naslednjih aspektov:

 • uvod v AI orodja: kako deluje, kaj sploh je, primeri drugih AI orodij
 • slabosti ChatGPT: primeri slabe prakse, polemike
 • prompt engineering: kako ustvarjati dobre prompte (vprašanja), triki
 • uporaba v digitalnem marketingu po področjih: 
 1.  SEO
 2. Content
 3. PPC
 4. splošna uporaba
 • Praktični primeri
 • Dobra in slaba praksa
 • Izboljšanje vsebine in SEO-a za znamčenje (branding): kako s pomočjo ChatGPT-ja ustvariti tekst, ki odraža vašo znamko, sporočilo in značaj
 • Uporaba ChatGPT skozi nakupno pot (struktura potreb potrošnika, pomen njegovih odločitev)
 • Praktični primeri uporabe ChatGPT in AI tehnologij za odkrivanje obnašanja potrošnika
 • Ustvarjanje vsebine z AI tehnologijo glede na to, kaj vaš potrošnik potrebuje (psihološko in praktično), ko se odloča glede vaših storitev, produkta oz. znamke. 

Kje in kdaj

Maj

29. maj 2023, 08:30 - 16:00
Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19

Agenda

Delavnica bo potekala v živo, v Tehnološkem parku v Ljubljani, 29. maja od 9:00 do 16:00, s kavo dobrodošlice ob 8:30. Odmerjeni so krajši kavni odmori in daljši premor za kosilo (vključeno v ceno delavnice). Delavnica bo potekala deloma v slovenskem, deloma v angleškem jeziku.

 

Delavnica vključuje: 

6 ur teoretičnega in praktičnega znanja in dela s strokovnjakoma
odmora za kavo in kosilo
obravnavo vaših konkrentih izzivov, primerov in vprašanj
 

Ob prijavi boste prejeli tudi obrazec, v katerega vpišete svoja konkretna vprašanja.

 

Vabljeni, da se nam pridružite. 

 

*Brezplačna odjava je možna do 3 dni pred izvedbo delavnice. Ob primeru neudeležbe se kotizacija prenese na prihodnji Red Orbit dogodek po vaši izbiri.