Digitalni marketing • Akademija

četrtek, 15. september 2022 • Online

Vsebinski marketing, prilagojen različnim osebnostim

Vašo spletno stran obišče ljubitelj rocka. Pa narodnozabavne glasbe. Nekdo ki pogleda vse fantazijske nadaljevanke in nekdo, ki se mu zdi televizija potrata časa. Nekdo, ki bo stal v dolgi vrsti za superge in nekdo, ki bo kupil svoje v supermarketu, pa še to samo zato ker mu bodo trenutni razpadli. Nekdo, ki ima dva otroka, psa in kredit in nekdo, ki živi sam z zbirko knjig in glasbenih plošč. Vsak v svojem svetu, vendar vsak potrebuje nekaj od vas.

Kako boste torej nagovorili ta pisan bazen uporabnikov, da se bodo lahko povezali z vašo zgodbo in jih prepričali v to, da ste pravi naslov zanje? Če želite razširiti bazen vašega občinstva, je vaša naloga, da prisluhnete in pripovedujete na načine, s katerimi se približate različnim značajem. Nemogoče z eno content strategijo? Pa ni. Na tem srečanju se pobliže spoznamo z vsebinskim marketingom, ki bo dovolj agilen, da boste pokrili širok nabor različnih značajev vaših uporabnikov.


Vsebinski marketing, prilagojen različnim osebnostim
Dogodek je potekal 15. 09. 2022.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Na prvem septembrskem srečanju Red Orbit Akademije nam bo SEO specialistka Red Orbita, Tjaša Perhavec, predstavila OCEAN5 terijo osebnosti in kako jo lahko implementirate na svojo spletno stran ter s tem prilagodite svojo vsebino in razširite svoj bazen uporabnikov. 

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

  • Kako oceniti vsebine spletne strani na podlagi OCEAN5 teorije osebnosti.
  • Katere taktike predstavitve vsebin so najbolj primerne za različne tipe osebnosti.
  • Na kakšen način prilagoditi svoje vsebine, da se boste z njimi približali vsem svojim potencialnim uporabnikom.
  • Kako te taktike kar se da hitro implementirati na vašo spletno stran in v posamezne akcije kot so Črni petek ali sezonski popusti.

Kje in kdaj

September

15. september 2022, 10:00 - 00:00
Online

Agenda

Dogodek se izvaja v okviru Red Orbit Akademije in bo potekal 15. septembra,  ob 10. uri. 
 
Predavanje je za člane akademije brezplačno, prav tako je brezplačen prvi mesec na akademiji.
 

 

Kotizacija za nečlane, ki so že izkoristili prvi brezplačni mesec, znaša 89 EUR (+ DDV).  
 

Prijavite se na Red Orbit Akademijo in poleg tega srečanja izkoristite dostop do posnetkov prejšnjih srečanj. V sklopu akademije dobite možnost individualnih svetovanj s specialisti, spletni kampus za mreženje in dodatne ugodnosti za člane akademije.

Vabljeni, da se nam pridružite.