Torek, 21. junij 2022 • Online

Vsebinski SEO: EAT in YMYL

Je vaša spletna stran tehnično urejena, imate dobro vsebinsko strategijo, vedno opravite analizo ključnih besed, redno objavljate nove vsebine, pa se vaše pozicije nikakor ne izboljšajo? Ena od možnih težav je lahko tudi v tem, da ne upoštevate Googlovih EAT in YMYL smernic.

Google si zelo prizadeva, da bi bile informacije, ki rangirajo na prvi strani, karseda točne. To je še posebej res na področjih, ki imajo lahko neposreden vpliv na posameznikovo kakovost življenja (t.i. YMYL koncept) - sem štejemo predvsem vse zdravstvene, zavarovalniške, finančne in dnevno-informativne vsebine. Prav za preverjanje tega je Google ustvaril t.i. EAT koncept vsebinske strategije, ki mu pomaga določiti katerim vsebinam resnično velja zaupati in katerim ne. Tekom predavanja bomo spoznali kako to najlažje doseči in s tem priti pred konkurenco, saj je ta koncept v Sloveniji zaenkrat še zelo slabo prisoten v praksi.


Vsebinski SEO: EAT in YMYL
Dogodek je potekal 21. 06. 2022.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Prvo junijsko srečanje bo posvečeno vsebinskemu SEO. Čeprav je tematika zelo priljubljena in EAT in YMYL koncepta nista več novost, se mu na slovenskem trgu ne posvečamo zadosti. Odlična priložnost torej, da s tem znanjem stopite korak pred konukrenco. 

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Kaj sploh predstavljata koncepta EAT in YMYL?
Kakšna je razlika med njima?
Kakšen pomen imata pri rangiranju?
Kako ju lahko uporabimo v praksi?

Kje in kdaj

Junij

21. junij 2022, 11:00 - 12:30
Online

Agenda

Dogodek se izvaja v okviru Red Orbit Akademije in bo potekal 21. junija,  ob 11. uri. 
 
Predavanje je za člane akademije brezplačno, prav tako je brezplačen prvi mesec na akademiji.
 

 

Kotizacija za nečlane, ki so že izkoristili prvi brezplačni mesec, znaša 89 EUR (+ DDV).  

 

Prijavite se na Red Orbit Akademijo in poleg tega srečanja izkoristite dostop do posnetkov prejšnjih srečanj.  Poleg tega v sklopu akademije dobite še možnost individualnih svetovanj s specialisti, spletni kampus za mreženje in dodatne ugodnosti za člane akademije.

Vabljeni, da se nam pridružite.