Digitalna realnost • Osnovni

Sreda, 1. april 2020 • Online

Webinar: 7 korakov za uspešno vodenje podjetja skozi krizo

Kako obvarovati svoje podjetje pred finančnim zlomom? Kako obrniti krivuljo rasti spet navzgor? Kako najti product-market fit, v času, ko se celotni svet spreminja?

Trenutna situacija ima vsekakor izjemen vpliv na celotno gospodarstvo. Čez noč so se porušile dobavne verige in izginile tipične prodajne poti. Podjetja se morajo v tem času odzvati hitro in preudarno. Na eni strani je potrebno čim hitreje poiskati finančno vzdržnost, na drugi strani pa začeti s spremembo procesov in delovanja. Kako voditi podjetje skozi te turbulentne čase? Kje začeti in na kaj biti pozoren?


Webinar: 7 korakov za uspešno vodenje podjetja skozi krizo
Dogodek je potekal 01. 04. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Tokrat bo z nami Darko Butina, izkušen menedžer, ki se osredotoča na uvedbo uspešnih poslovnih strategij v podjetjih z uporabo digitalizacije in novih poslovnih modelov ter tehnologij. Ima obsežne vodstvene in menedžerske izkušnje tako iz slovenskega kot tudi iz mednarodnega okolja. Med te izkušnje spada tudi več mandatov kriznega vodenja, ki so pripeljali do uspešnih poslovnih preobratov (turnarounds).

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

  • Kaj predstavlja največjo nevarnost za podjetja v času krize?
  • Kateri so tisti ključni finančni kazalci, ki bi jih morali zdaj najpogosteje spremljati?
  • Kakšne oblike financiranja so v času krize najbolj primerne? 
  • Kako pristopiti h kriznemu vodenju podjetja?
  • Je sedaj čas, da podjetja začnejo razvijati svoje digitalne kapacitete in prodajne poti?
  • Kaj se lahko podjetja naučimo od start-upov oz. od grown-upov? Kakšne prakse lahko prenesemo od njih?
  • Kaj se iz takih situacij lahko naučimo? Ali lahko pričakujemo tudi kakšne pozitivne posledice te krize?

Kje in kdaj

April

1. april 2020, 00:00 - 00:00
Online, 10:00 - 10:45

Agenda

Prijave na webinar so brezplačne. Po potrditvi prijave boste preko elektronske pošte prejeli navodila za ogled webinarja.

V Red Orbitu smo vedno verjeli, da kolektivno znanje premika gore. V danem položaju je še toliko bolj pomembno, da kot (digitalna) skupnost stopimo skupaj in začnemo to znanje deliti. S tem namenom v Red Orbitu začenjamo s serijo blogov in spletnih seminarjev, s katerimi želimo vsem nam pomagati pri soočanju z dramatičnimi spremembami in se pripraviti na svet po trenutni krizi.