Digitalna realnost • Osnovni

Petek, 8. maj 2020 • Online

Webinar: Aktualni trendi v spletnem oglaševanju

Kaj se dogaja na področju digitalnega oglaševanja? Kaj opažajo pri Googlu, LinkedInu in Facebooku? Kaj pričakovati v prihodnosti?

Digitalno oglaševalsko okolje doživlja precejšnje spremembe. Po podatkih analize, ki smo jo aprila izvedli v Red Orbitu, je 14 % oglaševalcev svoje digitalne aktivnosti zaustavilo. Na drugi strani je 17 % podjetij svoje digitalne proračune v tem času povečalo. Spremenjeni pa so tudi vedenjski vzorci uporabnikov spleta. Pojavljajo se nove skupine spletnih kupcev, ki v preteklosti na spletu niso nakupovale. Priča smo tudi drastičnim razlikam med posameznimi industrijami. Kakšne trende opažajo digitalni velikani? Kako se v povezavi z digitalnim oglaševanjem vedemo potrošniki? Katere industrije rastejo in katere padajo? Kateri oglaševalski produkti so trenutno najbolj zanimivi? Kako se Slovenija primerja z drugimi evropskimi državami?


Webinar: Aktualni trendi v spletnem oglaševanju
Dogodek je potekal 08. 05. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Digitalno oglaševanje predstavlja enega od glavnih virov obiska in prodaje na spletu. Trenutne razmere vsekakor neposredno vplivajo na učinkovitost digitalnih oglaševalskih kanalov. S priznanimi strokovnjaki s področja digitalnega oglaševanja se bomo pogovarjali o trenutnih trendih, spremembah v vedenju potrošnikov in o tem, kako svoje oglaševanje prilagoditi novi realnosti.

Z nami bosta Momčilo Radovanović z Googla in Šarūnas Sakalauskas, Global LinkedIn Lead na Httpoolu.

Celotni webinar bo potekal v angleškem jeziku.

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

  • Kako prilagoditi svoje digitalno oglaševanje?
  • Kako meriti učinkovitost?
  • Kateri digitalni kanali so učinkoviti?
  • Kateri oglaševalski produkti so trenutno najbolj zanimivi?
  • Kaj nas čaka v prihodnosti?

Kje in kdaj

Maj

8. maj 2020, 00:00 - 00:00
Online, 10:00 - 10:45

Agenda

Webinar bo potekal v petek, 8. 5. 2020 od 10:00 do 10:45.

V Red Orbitu smo vedno verjeli, da kolektivno znanje premika gore. V danem položaju je še toliko bolj pomembno, da kot (digitalna) skupnost stopimo skupaj in začnemo to znanje deliti. S tem namenom v Red Orbitu začenjamo s serijo blogov in spletnih seminarjev, s katerimi želimo vsem nam pomagati pri soočanju z dramatičnimi spremembami in se pripraviti na svet po trenutni krizi.