Digitalna realnost • Osnovni

Petek, 3. april 2020 • Online

Webinar: AMA: Kako prilagoditi digitalno strategijo v času krize? 2nd Edition

Kako so se spremenili vedenjski vzorci uporabnikov na spletu? Kako temu prilagoditi svoje marketinške proračune? Katere aktivnosti ohraniti in katere ne?

Digital je skoraj čez noč postal središče našega sveta. Celotni poslovni procesi in večina nakupovanja so se v izredno kratkem času preselili na splet. Na drugi strani je večina fizičnih trgovin, ki so včasih predstavljale levji delež prihodkov trgovcev, zaprtih. Marketinški splet in nakupni kanali so se popolnoma spremenili. Kako se prilagoditi tem spremembam? Kam investirati? Kaj deluje in kaj ne?


Webinar: AMA: Kako prilagoditi digitalno strategijo v času krize? 2nd Edition
Dogodek je potekal 03. 04. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Medtem ko pandemija koronavirusa spreminja pravila igre in ravnovesje moči, se mnogi oglaševalci in podjetja sprašujejo kaj narediti z oglaševalskimi kampanjami in drugimi digitalnimi aktivnostmi. 

Vabimo vas na drugo izvedbo Red Orbit webinarja na temo digitalnih strategij v času krize. Tokrat se bomo posebej posvetili spremembam v vedenju potrošnikov na spletu.

Kot vodilna digitalna agencija v Sloveniji, od naročnikov, medijev in partnerjev dnevno dobivamo ogromno vprašanj glede prilagoditve digitalnih strategij v času krize. 

Zdaj imate priložnost, da nas o svojih digitalnih strategijah vprašate tudi vi. Pridružite se Črtu in Andražu na njunem petkovem AMA (ask me anything).

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Črt Podlogar (Head of Strategy @ Red Orbit) in Andraž Štalec (CEO @ Red Orbit) bosta odgovarjala na vsa vaša vprašanja, povezana z digitalno strategijo v času krize.

Vprašanja lahko zastavite (tudi) tukaj.

Kje in kdaj

April

3. april 2020, 00:00 - 00:00
Online, 10:00 - 10:45

Agenda

Webinar bo potekal v petek, 3. 4. 2020, od 10:00 do 10:45.

Prijave na webinar so brezplačne. Po potrditvi prijave boste preko elektronske pošte prejeli navodila za ogled webinarja.

V Red Orbitu smo vedno verjeli, da kolektivno znanje premika gore. V danem položaju je še toliko bolj pomembno, da kot (digitalna) skupnost stopimo skupaj in začnemo to znanje deliti. S tem namenom v Red Orbitu začenjamo s serijo blogov in spletnih seminarjev, s katerimi želimo vsem nam pomagati pri soočanju z dramatičnimi spremembami in se pripraviti na svet po trenutni krizi.