Digitalna realnost • Osnovni

Sreda, 25. marec 2020 • Online

Webinar: Inovativnost in agilnost organizacij v času krize

Kako se v času negotovosti soočati z nenehnimi spremembami? Kaj lahko podjetja naredijo danes za boljši jutri?

Svet, v katerem živimo danes, ni svet v katerega smo se prebudili včeraj. Kot družba in kot posamezniki doživljamo temeljite vedenjske spremembe, ki številne postavljajo v težke osebne položaje in nam vsem povzročajo precejšen stres. Vse te spremembe močno vplivajo na to kako se vedemo, delamo, komuniciramo in nakupujemo. Hitrost sprememb je neverjetna. Kako se lahko tej novonastali situaciji začnemo prilagajati že danes? Ali se bo stanje sploh normaliziralo ali govorimo o temeljitih spremembah načina dela? Kako lahko kot organizacija postanemo bolj agilni?


Webinar: Inovativnost in agilnost organizacij v času krize
Dogodek je potekal 25. 03. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

O vsem tem in še čem drugem se bomo pogovarjali s prof. dr. Miho Škerlavajem, prodekanom Ekonomske fakultete in rednim profesorjem na katedri za management in organizacijo Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani. Miha je tudi pridruženi redni profesor vodenja in organizacijskega vedenja na BI Norwegian Business School, od koder se je pred kratkim, po dolgem gostovanju vrnil v Slovenijo. V zadnjem času sta odmevala njegova prispevka v HBR (kot drugi slovenski avtor) in Harvard Business School Publishing.

 

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Kako se bo naš svet spremenil (potrošniki, način dela, komunikacije, organizacija podjetji)?
Kako se lahko tej novonastali situaciji začnemo prilagajati že danes?
Ali se bo stanje sploh normaliziralo, ali govorimo o temeljitih spremembah načina dela?
Kakšne vzporednice lahko potegnemo iz podobnih situacij v preteklosti?
Kaj se iz takih situacij lahko naučimo? Ali lahko pričakujemo tudi kakšne pozitivne posledice te krize?
Kateri so ključni nasveti vodstvenim ekipam v podjetjih?

 

Vabljeni, da tudi vi prispevate svoja vprašanja.

Kje in kdaj

Marec

25. marec 2020, 00:00 - 00:00
Online, 10:00 - 10:30

Agenda

Prijave na webinar so brezplačne. Po potrditvi prijave boste preko elektronske pošte prejeli navodila za ogled webinarja.

V Red Orbitu smo vedno verjeli, da kolektivno znanje premika gore. V dani situaciji je še toliko bolj pomembno, da kot (digitalna) skupnost stopimo skupaj in začnemo to znanje deliti. S tem namenom v Red Orbitu začenjamo s serijo blogov in spletnih seminarjev, s katerimi želimo vsem nam pomagati pri soočanju z dramatičnimi spremembami in se pripraviti na svet po trenutni krizi.