Digitalna realnost • Osnovni

Torek, 21. april 2020 • Online

Webinar: Kaj nas čaka v novi realnosti?

Kakšna bo nova realnost? Kaj čaka naše gospodarstvo? Kakšne vedenjske vzorce bomo ohranili tudi po sprostitvi ukrepov?

Prej ko slej bo vlada sprostila ukrepe in počasi se bomo vrnili nazaj v fizični svet. Verjetno bo ta svet precej drugačen od tistega, ki smo ga poznali. Več kot mesec dni izolacije in ukrepov bo vsekakor pustilo neizbrisen pečat tako na posameznikih, kot tudi na gospodarstvu. Kako se bomo s tem spoprijeli? Kaj pričakovati? Kako se lahko na to novo realnost začnemo pripravljati že danes?


Webinar: Kaj nas čaka v novi realnosti?
Dogodek je potekal 21. 04. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Aprilsko serijo Red Orbit webinarjev bomo zaokrožili z izjemnim gostom, ki je širši slovenski javnosti poznan po številnih okroglih mizah, ki jih je vodil v preteklih letih in udarnih kolumnah, ki jih objavlja v Časniku Finance. Z nami bo Peter Frankl, direktor in glavni urednik Časnika Finance. Peter je izjemen poliglot in že dolga leta prava avtoriteta na področju ekonomije in politike v Slovenskem in širšem okolju.

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

  • Kaj nas čaka v novi realnost?
  • Kakšen vpliv bo imela karantena na posameznike in gospodarstvo?
  • Kakšen bo medijski svet leta 2021?
  • Kakšne vedenjske vzorce bomo ohranili tudi po sprostitvi ukrepov?
  • Kako se lahko na to novo realnost začnemo pripravljati že danes?

Kje in kdaj

April

21. april 2020, 00:00 - 00:00
Online, 10:00 - 10:45

Agenda

Prijave na webinar so brezplačne. Po potrditvi prijave boste preko elektronske pošte prejeli navodila za ogled webinarja.

V Red Orbitu smo vedno verjeli, da kolektivno znanje premika gore. V danem položaju je še toliko bolj pomembno, da kot (digitalna) skupnost stopimo skupaj in začnemo to znanje deliti. S tem namenom v Red Orbitu začenjamo s serijo blogov in spletnih seminarjev, s katerimi želimo vsem nam pomagati pri soočanju z dramatičnimi spremembami in se pripraviti na svet po trenutni krizi.