Digitalna realnost • Osnovni

Petek, 29. maj 2020 • Online

Webinar: Odnos do turista - personaliziran in digitalen

Turizem se zaradi pandemije COVID-19 sooča z velikimi spremembami in izzivi. Je v tranziciji na poti do nove realnosti in novih priložnosti. Potreben je nov pogled na spremembe, potrebni so novi modeli poslovanja in novi kazalniki uspešnosti turizma. Odgovarjali bomo na vprašanja: kako se mora turizem prilagoditi trenutni situaciji? Kako prilagoditi digitalno strategijo v turizmu? Kako bomo poglabljali odnose s potrošniki? Kakšni bodo turisti po COVID-19?

Turizem je vsekakor panoga, ki jo je izbruh epidemije koronavirusa najbolj prizadel. Od zapiranja hotelov in letališč, do omejevanja prehodov državnih in občinskih mej, so vsi ukrepi neposredno vplivali na celotno verigo ponudnikov v panogi, ki temelji na prostem pretoku prebivalstva. Kakšne bodo posledice krize? Kaj pričakovati v letošnji poletni sezoni? Se bo moral slovenski turizem prestrukturirati? Kako zastaviti strategijo za prihodnost? Pri iskanju odgovorov in usmeritev smo združili moči s Slovensko turistično organizacijo in se bomo pridružili peti v seriji njihovih spletnih srečanj »SLOVENSKI TURIZEM MED IN PO COVID-19«. Pred začetkom pogovora nam bo mednarodni strokovnjak Nicholas Hall, ustanovitelj Digital Tourism Think Tank, predstavil mednarodni vidik trendov v novi realnosti.


Webinar: Odnos do turista - personaliziran in digitalen
Dogodek je potekal 29. 05. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Skupaj s STO in gosti, strokovnjaki s področja turizma, se bomo pogovarjali o prihodnosti slovenskega turizma, o tem, ali ga lahko rešimo domači gostje, kaj turistično panogo čaka v prihodnosti in kako se na to prihodnost pripraviti.

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

  • Kako prilagoditi strategijo digitalnega marketinga v turizmu?
  • Kakšna bo izkušnja “post-corona” turista?
  • Na katere goste lahko računamo in kakšni bodo turisti po COVID-19?
  • Kako bomo poglabljali odnose s potrošniki? 
  • Kakšni trendi v turizmu nas čakajo v prihodnosti?

Kje in kdaj

Maj

29. maj 2020, 09:00 - 10:30
Online, 9.00 - 10.30

Agenda

Webinar bo potekal v petek, 29. 5. 2020 od 9:00 do 10:30.

Prijave na webinar so brezplačne.

V Red Orbitu smo vedno verjeli, da kolektivno znanje premika gore. V danem položaju je še toliko bolj pomembno, da kot (digitalna) skupnost stopimo skupaj in začnemo to znanje deliti. S tem namenom v Red Orbitu nadaljujemo s serijo blogov in spletnih seminarjev, s katerimi želimo vsem nam pomagati pri soočanju z dramatičnimi spremembami in se pripraviti na svet po trenutni krizi.