Digitalna realnost • Osnovni

Sreda, 6. maj 2020 • Online

Webinar: Prilagajanje spremenjenim navadam potrošnikov

Kaj so poglavitni trendi, ki nas čakajo v bližnjih prihodnosti? Kako bodo vplivali na vedenje potrošnikov? Kako se prilagoditi novim navadam potrošnikov? Kako ostati v trendu? Kakšne kompetence bomo potrebovali?

V začetku marca so se naša življenja praktično čez noč spremenila. Pojavili so se številni novi vedenjski vzorci. Dva meseca kasneje se, vsaj na videz, zdi naše življenje malenkost bolj umirjeno. Vedenjski vzorci so se spremenili v navade. Vsi ti novi življenjski vzorci in navade močno vplivajo na to kako nakupujemo, raziskujemo in se izobražujemo. Temu pa se moramo seveda prilagoditi tudi ponudniki. Kako se prilagoditi novi situaciji? Kako voditi podjetje v času sprememb? Kako ohranjati in razvijati odnose s potrošniki? Kako ostati v stiku z njimi tudi preko digitalnih kanalov? Kakšni tehnološki trendi nas čakajo?


Webinar:  Prilagajanje spremenjenim navadam potrošnikov
Dogodek je potekal 06. 05. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

V mesecu maju bo kot prvi sogovornik z nami Dejan Turk, priznani, inovativni in vedno radovedni manager, ki danes vodi A1 v Sloveniji in Vip mobile v Srbiji. Z glavnim izvršnim direktorjem in direktorjem trženja enote skupine A1 Telekom Austria Group Srbija & Slovenija, se bomo pogovarjali o njegovih opažanjih spremenjenih navad uporabnikov, digitalnem nastopu in o tem, kako so dobra podjetja pripravljena na čas nove realnosti ter kakšne priložnosti nam odstira današnja situacija.

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

  • Kakšni trendi nas čakajo v prihodnosti?
  • Kako se prilagajati novim navadam potrošnikov?
  • Kako ohranjati in razvijati odnose s potrošniki? 
  • Kakšne priložnosti nas čakajo?

Kje in kdaj

Maj

6. maj 2020, 00:00 - 00:00
Online, 10:00 - 10:45

Agenda

Webinar bo potekal v sredo, 6. 5. 2020 od 10:00 do 10:45.

V Red Orbitu smo vedno verjeli, da kolektivno znanje premika gore. V danem položaju je še toliko bolj pomembno, da kot (digitalna) skupnost stopimo skupaj in začnemo to znanje deliti. S tem namenom v Red Orbitu začenjamo s serijo blogov in spletnih seminarjev, s katerimi želimo vsem nam pomagati pri soočanju z dramatičnimi spremembami in se pripraviti na svet po trenutni krizi.