O Red Orbitu

Ni pomembno KAJ, ampak ZAKAJ

Na Red Orbitu našega dela ne vrednotimo glede na to, kaj počnemo, ampak glede na to, ZAKAJ to počnemo. Dovolimo si razmišljati drugače ... Menimo, da meje digitalnega marketinga še zdaleč niso dosežene in da obstajajo zato, da jih premikamo. Obožujemo izzive in se jih ne bojimo sprejeti.

KAKO to počnemo?

Naša sposobnost premikanja mej digitalnega marketinga in spodbijanja statusa quo leži v globokem razumevanju vedenja digitalnih uporabnikov in v zagotavljanju učinkovitega in merljivega pristopa k digitalnemu marketingu našim strankam. Osredotočeni smo na merjenje, analiziranje in optimiziranje – na doseganje rezultatov!

Certifikati

V Red Orbitu radi zbiramo certifikate.

Pohvalimo se lahko s kar 13 certificiranimi Google Ads strokovnjaki in 3 certificiranimi Google Analytics strokovnjaki, kar nas uvršča v sam vrh digitalnih agencij v regiji. Red Orbit je prav tako edino slovensko podjetje s certifikatom Google Certified Trainer, kar nam omogoča dostop do naprednih orodij in podpore v sodelovanju z Googlom.

Google
Partner

13 certificiranih Google Ads strokovnjakov

Google Analytics
Certified Partner

Največja ekipa Google Analytics strokovnjakov v Sloveniji

Bing

Svoje delo smo nadgradili s certifikatom Bing Ads Accredited Professional Program.

Nagrade

V Red Orbitu smo v naše poslanstvo in vizijo verjeli že od samih začetkov in k temu stremimo še danes.

Visok potencial, strokovnost in odlično poslovno idejo potrjujejo tudi prejete nagrade in priznanja.

 • Zlata nit 2020

  Zlata nit 2020

  Najboljši zaposlovalec med malimi podjetji v Sloveniji

  Priznanje najboljšega delodajalca leta 2020 potrjuje prizadevanja cele ekipe, da smo s svojim delom in navigiranjem skozi posebne čase ohranili odlične rezultate in nadgradili odnose v najboljšem delovnem okolju.

 • Zlata nit 2019

  Zlata nit 2019

  Najboljši zaposlovalec med malimi podjetji v Sloveniji

  Nagrada Zlata nit je potrditev, da ustvarjamo najboljše delovno okolje in imamo najboljšo ekipo. Je merjenje odnosa med zaposlenimi in organizacijo, odnos pa je temelj dobrega dela in uspeha. Na Red Orbitu se vsak dan trudimo, da se naši sodelavci dobro počutijo in izboljšujemo odnose v smeri dobrega povezovanja ter bogatenja znanja.

 • Sempl 17

  Zmagovalci tekmovanja SEMPL v kategoriji Najboljša uporaba podatkov

  Red Orbit je prejel nagrado Golden SEMPLer v kategoriji "Najboljša uporabo podatkov" za optimizacijo oglaševanja našega partnerja Adria Airways.

 • Digiday Retail Award 2015

  Red Orbit prejel nagrado v kategoriji "Best Use of Data".

  Red Orbit je za projekt "From First Click to Last Conversion", ki ga je pripravil za Big Bang, prejel prestižno nagrado "Digiday Retail Award" v kategoriji »Best Use of Data«. Več o nagradi si lahko preberete na našem blogu.

 • Start-up Slovenije 2010

  Red Orbit med najbolj obetavnimi mladimi podjetji.

  Aprila 2010 je v Mariboru potekala jubilejna 30. konferenca PODIM, na kateri se vsako leto srečajo podjetniki in podjetniški strokovnjaki iz več držav. Na konferenci so izbrali tudi zmagovalca tekmovanja najbolj obetavnih novih podjetij Start:up Slovenija. Komisija je pred tem že izbrala šest najboljših, med katerimi je bil tudi Red Orbit.

 • Najpodjetniška ideja 2009

  Najpodjetniška ideja 2009

  Najboljša podjetniška ideja v Sloveniji.

  Časnik Finance je med 28 podjetji in samostojnimi podjetniki, ki so se potegovala za laskavi naziv, izbral 10 finalistov, med katerimi je po mnenju žirije najbolj izstopala prav podjetniška ideja Red Orbita.

Članstva

Želimo soustvarjati in prispevati k razvoju in novim znanjem na področju digitalnega marketinga, zato smo člani tako domačih kot mednarodnih organizacij.

S članstvi v različnih podjetniških in specializiranih organizacijah imamo na Red Orbitu dostop do najnovejših raziskav na področju digitalnega marketinga. Vse to nam omogoča, da postavljamo nove trende in našim naročnikom zagotavljamo konkurenčno prednost.

Združenje Manager

Z odgovornim voditeljstvom in strokovnim managementom do skupnega napredka.

Biti del velike skupnosti preko 1200 slovenskih managerjev nas umešča med akterje, ki aktivno soustvarjamo slovensko gospodarsko okolje ter dvigujemo ugled vodstvenih poklicev.

CEED Slovenia

Globalna podjetniška skupnost.

Smo člani podjetniške mreže CEED, kjer si aktivno izmenjujemo izkušnje z drugimi podjetji in se podpiramo pri rasti ter razvoju. Skupnost je odličen poligon za mednarodno rast in širitev poslovne mreže doma in v tujini.

Sempo

Svetovna organizacija za razvoj iskalnega marketinga.

Podjetja, včlanjena v SEMPO (Search engine marketing Professional Organization), imajo dostop do vseh zadnjih opravljenih analiz povezanih z iskalnim marketingom. Za naše partnerje to pomeni boljšo pripravo strategije iskalnega marketinga in posledično doseganje boljših pozicij na iskalnikih v najkrajšem možnem času ter v skladu s SEO etičnim kodeksom. Podjetja, ki so člani SEMPO organizacije, so bolj učinkovita pri pripravi kampanj in optimizaciji procesov.

Tehnološki park Ljubljana

Organizacija in okolje za razvoj tehnološkega podjetništva.

TPLJ motivira, vzpodbuja, preverja in pomaga pri realizaciji podjetniških pobud z visoko vsebnostjo znanja in višjim potencialom rasti. V Tehnološki park Ljubljana se lahko vključijo le tiste poslovne pobude, ki izpolnjujejo merila tehnološkega podjetništva, skladno s poslanstvom parka: uvedba nove tehnologije ali prenos novega izdelka oz. storitve na trg v najkrajšem času z optimalnim vlaganjem sredstev.

Zgodovina

 • 2014

  Red Orbit kot prvo podjetje v Sloveniji pridobi certifikat Google Analytics Certified Partner ter s tem utrdi svojo vodilno vlogo na področju digitalne analitike. Junija organizira Advanced Google Analytics konferenco. Jeseni je s projektom vzpostavitve digitalne analitike za Big Bang nominiran za nagrado The Digitals v kategorijah „Retail“ in „Data & Digital“.

 • 2013

  Vsi zaposleni v Red Orbitu pridobijo Google AdWords certifikate, podjetje pa doseže status Google Partner-ja. Podjetje vztrajno raste in utrjuje svoj primat na področju iskalnega marketinga v Sloveniji ter se počasi širi v tujino.

 • 2012

  Red Orbit kot prva digitalna agencija v Sloveniji pridobi certifikat Google AdWords Certified Trainer ter prične aktivno sodelovati z Googlom na delavnicah, seminarjih in konferencah po Sloveniji in Evropi.

 • 2011

  Podjetje vztrajno raste – tako po številu zaposlenih kot po poslovnem uspehu. Prisotno je na vseh večji oglaševalskih dogodkih v Sloveniji (Sof, Sempl …), Red Orbitovci pa svoje znanje in izkušnje širijo tudi na že tradicionalnih Red Orbit Šejkih.

 • 2010

  Red Orbit nadaljuje s hitrim razvojem in se uvrsti v finale tekmovanja StartUp Slovenije. V Sloveniji je še vedno edini, ki ima lastno orodje za analizo položajev na iskalnikih.

 • 2009

  Red Orbit je razglašen za zmagovalca Najpodjetniške ideje leta 2009 v organizaciji časnika Finance, prejme pa tudi nagradi za naj e-podjetje in naj e-projekt 2009. Postane redni član Tehnološkega parka Ljubljana.

 • 2008

  Red Orbit je kot inovativno podjetje sprejet v Primorski tehnološki park. Istega leta podpiše pogodbo o sodelovanju z Najdi.si in postane uradni izvajalec optimizacije spletnih strani za njihove stranke. Razvojni oddelek ne počiva in razvije indekse SEPI 10, SEPI 30 in SEPI 100.

 • 2007

  Ustanovitev novega podjetja. Razvoj sistema SEMMS, edinega orodja za analizo spletnih strani in vodenje kampanj iskalnega marketinga v Sloveniji. Jeseni se Red Orbit predstavi na konferenci SKIM 2007 s predstavitvijo izjemno uspešnega projekta SloveniaHolidays.

 • 2006

  Ustanovitelja Red Orbita, Andraž Štalec in Boštjan Hozjan, se odpravita na 7-tedensko izobraževanje v ZDA. Obiščeta Microsoft, Google, Yahoo, IBM, Oracle in druge velikane Silicijeve doline in se v Slovenijo vrneta polna znanja in idej. Red Orbit v istem letu skupaj z mednarodnimi partnerji razvije SEO etični kodeks.

 • 2005

  Red Orbit kot prvo slovensko podjetje vstopi na svetovni trg optimizacije spletnih strani. Spletno stran HoaYachting pozicionira na svetovnih iskalnikih.

 • 2004

  Uspešni projekti pripeljejo do prvih večjih naročnikov. Red Orbit prevzame pripravo spletnih strani za skupino Iskra d.d.

 • 2001

  Ustanovitev skupine Red Orbit in pridobitev prvih spletnih projektov, s katerimi se prične Red Orbit uveljavljati na slovenskem spletu.

Osebna izkaznica

Firma družbe: Red Orbit, digitalni marketing, d.o.o.
Sedež podjetja: Stegne 13G, 1000 Ljubljana
Matična številka: 6064302000
ID za DDV: SI72618264
TRR: SI56 0400 1004 8988 578, odprt pri Novi KBM
Direktor: Andraž Štalec