Prvi koraki v Google AdWords oglaševanje

Google AdWords ponuja obilo možnosti, kako in kje doseči vaše ciljno občinstvo.

Vsak dan uporabniki na Googlu iščejo milijardo različnih stvari in če ste lastnik spletne strani, zagotovo želite, da se prikažete na prvi strani iskalnih rezultatov (seveda, če uporabnik išče ključne besede, ki so za vas relevantne). Google AdWords oglaševanje vam omogoča točno to. Ne le, da boste s premišljeno strategijo na prvi strani zadetkov, pač pa ste lahko celo med prvimi tremi zadetki in s točno takšno vsebino oglasa, kot jo želite uporabnikom prikazati. V Red Orbitu smo za vas pripravili priročnik, ki vam bo s pomočjo konkretnih primerov približal Google AdWords oglaševanje.

Whitepaper: Prvi koraki v Google AdWords oglaševanje Whitepaper: Prvi koraki v Google AdWords oglaševanje

Kaj sploh je Google AdWords oglaševanje in kako deluje?

Google AdWords vam omogoča, da potencialne kupce pritegnete z zakupom izbranih ključnih besed, pri čemer se na prvi strani pojavi oglas z vašo odlično ponudbo.

Prikazali vam bomo lastnosti osnovnih tipov oglaševanja v iskalnem in prikaznem omrežju ter s praktičnimi primeri predstavili, kako se lotiti oglaševanja glede na to, kakšna so vaša razpoložljiva sredstva in kakšni so vaši cilji.

Merljivi rezultati

Ena izmed ključnih prednosti Google AdWords oglaševanja so tudi merljivi rezultati.

V priročniku so predstavljene tudi ključne metrike, ki jih lahko merite in prednosti, ki jih merljivi rezultati prinašajo na dolgi rok. Izvedeli boste, na kakšen način se oglaševanje obračunava ter na podlagi česa se vaši oglasi pozicionirajo.

Kako in kje doseči vaše ciljno občinstvo z Google AdWords?
Obilo možnosti, ki jih ponuja Google AdWords je opisanih v e-knjigi Prvi koraki v Google AdWords oglaševanje, ki je na voljo brezplačno.