Ej, a si slišal? Pravijo, da je Red Orbit med finalisti Start:up Slovenija

Objavljeno v sreda, 7. aprila 2010 v kategoriji Red Orbit. Članek za 1 min branja • Piše:


A že veste za dobro novico? Red Orbit je res med finalisti Start:up Slovenija! Boojaka!

Šest finalistov se poteguje za prestižni naziv mladega inovativnega podjetja »Slovenski start-up leta 2010«. Po Najpodjetniški ideji 2008/2009, podeljeni od Časnika Finance smo blizu še eni zmagi. Ali ste opazili, da smo med našteti finalisti Start:up Slovenija edino podjetje registrirano kot s.p.! Pa veste kaj to pomeni, ane? Spet Prvi! Nekdo, ki ga poznam, bi sedaj rekel OMG OMG.

Bistvo Startup tekmovanja je, da se oblikuje socialna mreža akterjev podjetniškega ekosistema, sodelovanja so pomembna, investicije tudi, da lahko velike ideje uresničimo. Deloma sem to kopiral s startup spletnega mesta, kjer si lahko preberete kaj več o tekmovanju.

Želimo si, da bi zmagali (samoumevno?)! Veseli smo, da smo sploh bili uvrščeni med šest finalistov in sedaj upamo na najboljše, ker mladih inovativni podjetij je veliko in tako je prav za Slovenijo.

To še! Žurka bo, če zmagamo! To lahko potrdim jaz. Saj se spomnite, kako smo se dobr mel na Toti Red Orbit žurki 🙂

Sajnautam (odjavljam) se v olimpijskem duhu spodbujanja razvoja podjetniške aktivnosti in v pričakovanju zmage najbolj inovativnega podjetja (držmo pesti, da bomo to mi)!

–tojto–mejtese–

Ne zamudite naslednje objave.
Prijavite se na Red Orbit newsletter in bodite obveščeni o novem blog zapisu.
Še vedno tukaj?
Vprašanje? Zapišite ga v komentar spodaj, pa ga skupaj predebatiramo.

Dodaj odgovor