Red Orbit storitve

Potrošniki so se spremenili. Nova ekonomija, razvoj digitalnega okolja, pospešena rast družbenih medijev in nove tehnologije so povzročili pomembne spremembe v vedenju potrošnikov.

Digitalni mediji so postali središče našega življenja. Nove tehnologije nam omogočajo dostop do vedno več informacij, ne glede na to, kdaj in kje jih potrebujemo oziroma do njih dostopamo.

Potrošniki so postali bolj obveščeni, posledično pa so postali bolj zapleteni tudi njihovi procesi odločanja (Consumer Decision Journey – CDJ). Digitalni kanali so dandanes središče skoraj vsake odločitve, ki jo sprejmemo.

Prilagajanje procesu odločanja potrošnikov

Katere storitve nudimo?

Google analitika 4

Google analitika 4

Nova posodobitev Google Analytics 4 je zasnovana za merjenje številnih različnih vrst podatkov, kar zagotavlja močno analitično izkušnjo, ki je oblikovana za prihodnost. Podjetjem omogoča, da vidijo poenotena potovanja uporabnikov po njihovih spletnih mestih in aplikacijah, uporabljajo Googlovo tehnologijo strojnega učenja za odkrivanje in napovedovanje novih vpogledov, in kar je najpomembneje, je zgrajena tako, da sledi spreminjajočemu se ekosistemu. Brez te sodobne analitike boste zavrgli bistvene vpoglede, ki lahko vplivajo na vaše poslovanje. Zdaj je torej čas, da poskrbite za ustrezno implementacijo Google Analytics 4 na svojo spletno stran.

Strateško in poslovno svetovanje

Celostna, premišljena in jasna strategija je najpomembnejši element vašega digitalnega nastopa, saj jasno definira vaše poslovne cilje, analizira dejansko stanje in opredeli izzive, s katerimi se srečujete. Kot strokovnjaki za digitalni performance marketing v Red Orbitu nismo samo operativni partner in si ne prizadevamo samo za uresničitev vaših kratkoročnih prodajnih ciljev, temveč vam pomagamo rasti in zgrabiti nove poslovne priložnosti.

Strateško in poslovno svetovanje
Optimizacija spletnih strani - SEO

Optimizacija spletnih strani - SEO

Spletna optimizacija že dolgo ni več zgolj naštevanje ključnih besed. Google pri rangiranju namreč upošteva več kot 200 različnih dejavnikov, ki jih mesečno prilagaja. Tako SEO zajema podrobno tehnično analizo strani, analizo trga, uporabnikov in konkurence. To znanje se nato implementira v strategijo, ki poskrbi, da se spletna stran prikazuje med najvišjimi rezultati v iskalniku, da uporabniki na strani enostavno dobijo vse potrebne informacije, se povežejo z znamko in postanejo zvesti kupci. Ne nazadnje pa se dobre vsebine, ki jih pripravljamo v sklopu optimizacije spletnih strani, lahko uporabljajo tudi na vseh ostalih platformah.

Google Ads Oglaševanje

Postavitev oglasa, ki se bo prikazoval na Googlu ni nič posebnega. Postavitev oglaševalske kampanje, ki bo dosegla pravega uporabnika, ob pravem času in ga spremenila v kupca, pa je nekaj povsem drugega. Smo Google Premium Partner z močno ekipo specializiranih Google Ads strokovnjakov. To nam daje edinstveno možnost naprednega testiranja nastavljenih kampanj, sledenje najnovejšim trendom, izobraževanja in posledično implementacijo zgolj najboljših praks v delo z našimi naročniki.

Google Ads Oglaševanje
Facebook in Instagram oglaševanje

Facebook in Instagram oglaševanje

Oglaševanje na družbenih omrežjih, sploh na Facebooku in Instagramu, je postalo stalnica, saj ljudje na njih preživijo veliko časa, algoritmi pa njihove interese ves čas analizirajo in tako omogočajo podrobno targetiranje potencialnih kupcev, ko so ti še v prvi fazi spoznavanja. Omogoča izpolnitev različnih ciljev – tako večanja sledilcev kot tudi obiska spletne strani in celo neposredne prodaje. Prava povezava Facebook managerja, vaše spletne strani in spletne analitike pa omogoča najbolj optimalne rezultate.

Napredna spletna analitika

Noben CEO ali vodja marketinga in spletne prodaje ne bi smel sprejemati odločitev brez podrobne analize obiskovalcev spletne strani. Smo edini v Sloveniji in med redkimi v Evropi, ki imamo certifikat Google Analytics Certified Partner. Naši napredni analitični pristopi omogočajo uvoz podatkov iz vaših sistemov (CRM, BI ipd.) in integracijo z Google Analytics, s čimer pridobite poglobljen vpogled v celoten odločitveni proces potrošnika. S pomočjo teh podatkov postanejo vse vaše digitalne aktivnosti jasne in merljive.

Napredna spletna analitika
Optimizacija za lokalna iskanja

Optimizacija za lokalna iskanja

Local SEO, kot ga poznajo v tujini, je v zadnjem času, s hitrim vzponom mobilnih iskanj, postal nepogrešljivo orodje ne zgolj za pridobivanje spletnih uporabnikov, ampak tudi strank v trgovino. Omogoča namreč, da vas v poplavi konkurence na spletu najdejo vsi, ki vas želijo tudi obiskati v živo. Zelo pomemben je za vse spletne trgovine z eno ali več fizičnimi lokacijami, ter ponudnike najrazličnejših, sploh močno konkurenčnih, storitev. V Red Orbitu smo ena prvih marketinških agencij v Sloveniji, ki ponuja tudi to obliko optimizacije vaše spletne strani in platforme Google My Business.

Paketi digitalne prve pomoči za podjetja

Korona časi so močno pretresli svet in pospešili digitalni razvoj. V Red Orbitu smo se zato odločili, da s pomočjo naših SOS digitalnih paketov pomagamo tudi manjšim podjetjem, ki se šele podajajo na digitalno pot ali bi radi svojo digitalno prisotnost okrepili in se na tak način izognili pokoronski krizi. V sklopu digitalne prve pomoči boste skupaj z našimi strokovnjaki, ena na ena, poiskali največje priložnosti za svoje podjetje, naučili pa vas bomo tudi vseh osnov digitalnega marketinga, ki jih boste na tej poti potrebovali. Programi so prilagojeni vsakemu posameznemu podjetju in temeljijo na izobraževanju in usposabljanju vašega internega tima.

Paketi digitalne prve pomoči za podjetja
Koriščenje vavčerjev za digitalno strategijo in dvig digitalnih kompetenc

Koriščenje vavčerjev za digitalno strategijo in dvig digitalnih kompetenc

Izkoristite priložnost, ki jo omogoča Slovenski podjetniški sklad in pridobite nepovratna denarna sredstva za vlaganje v vašo digitalno strategijo ali digitalne kompetence. Organiziramo izobraževanja in delavnice z vseh področij digitalnega marketinga (Facebook/Instagram/Linkedin/Google oglaševanje, optimizacija spletnih strani, Google analitika, e-mail marketing, itd.), sam načrt izobraževanja pa individualno prilagodimo vašemu predznanju in ciljem podjetja.

Prilagodite tržno strategijo svojim potrošnikom.

Če želite pridobiti nove potrošnike, morate svojo tržno strategijo prilagoditi njihovemu procesu odločanja (CDJ) ter se osredotočiti na najpomembnejše stične točke (touchpoints).

Potrebe potrošnikov se skozi proces odločanja spreminjajo in ti na različnih nivojih iščejo različne informacije. Zato je najboljše, da v njihov proces odločanja prodremo preko različnih trženjskih kanalov. Zavedati pa se moramo, da niso vsi kanali primerni za vse faze procesa odločanja. V vsaki stični točki procesa odločanja je treba prilagoditi tržna sporočila in izbrati trženjske kanale v skladu s potrebami in cilji potrošnikov.

Vedenje potrošnikov se nenehno spreminja. Zato so merjenje, analiza in optimizacija vaše digitalne prisotnosti še kako pomembni. Če sledite temu pristopu, so odlični rezultati tako rekoč na dosegu roke.

Z inovativnimi pristopi iščemo digitalne rešitve za izzive naših naročnikov.
Odkrijte naše uspešne zgodbe!

Zakaj izbrati Red Orbit?

Nismo samo oglaševalska agencija, naše poslanstvo je, da podjetjem pomagamo rasti in izkoristiti njihov polni potencial. Temeljni pogoj za rast je celosten strateški, marketinški in analitski pristop.

Za vas analiziramo vaše dosedanje digitalne aktivnosti, izdelamo strategijo digitalne pojavnosti, izvedemo oglaševalske aktivnosti, analiziramo rezultate vaših digitalnih kampanj ter vam svetujemo pri postavitvi, prenovi in optimizaciji spletne strani ali trgovine.

Stremimo k rezultatom in vse aktivnosti temeljimo na napredni analizi podatkov, globokem razumevanju digitalnega marketinga ter neutrudnem razvijanju inovativnih pristopov k izvedbi, optimizaciji in merjenju vaših digitalnih aktivnosti.

Najboljši strokovnjaki

Našo ekipo sestavljajo vrhunski strokovnjaki, ki so specializirani za področja, na katerih delujejo. Vsi se redno izobražujejo, ter tudi sami predavajo na domačih in mednarodnih konferencah. V delo z našimi naročniki vključijo bogate izkušnje in najboljše prakse.

Najboljša orodja

Poleg naprednega znanja so za kvalitetno analizo marketinških aktivnosti potrebna tudi najboljša orodja. Pri svojem delu uporabljamo orodja, ki stanejo več 10.000 € mesečno (SEMRush, Ahrefs, Screaming Frog, Sharpspring, edrone in še več specializiranih programov).

Dolgoletne izkušnje

Red Orbit je ena prvih izključno digitalnih marketinških agencij v Sloveniji. Specializacija, dolgoletne izkušnje in konstantno spremljanje trendov nam omogoča, da svojim naročnikom – partnerjem, nudimo preverjene in uspešne prakse dela.

Individualni pristop

Smo prilagodljivi – ne verjamemo v univerzalen pristop, zato se vsakokrat prilagodimo specifikam podjetja, s katerim sodelujemo. Naši vodje projektov pa poskrbijo, da poleg rednih mesečnih poročil dobite vse odgovore takrat, ko jih potrebujete.

Data-driven

V Red Orbitu podatkom pripisujemo izreden pomen in sprejemamo strateške odločitve, ki vselej temeljijo na naprednih analizah podatkov in so usmerjene k rezultatom.

Izobraževanja

Skrbimo za stalno izobraževanje svojih zaposlenih, svojih naročnikov in njihovih marketinških ekip ter zainteresirane javnosti. Vsakoletna mednarodna InOrbit konferenca, ki jo organiziramo, je vodilna konferenca za digitalni marketing v tem delu Evrope.

Smo hitri in agilni, saj je svet digitalnega marketinga hiter in nepredvidljiv, zato je pomembno, da je vaša agencija sposobna sprotnega prilagajanja razmeram.

Smo inovativni v svojih procesih in svojim naročnikom zagotavljamo ekskluziven dostop do najnovejših taktik, pristopov in procesov na področju digitalnega marketinga in spletne analitike. S tem naši naročniki pridobijo absolutno konkurenčno prednost.

Naša znanja in izkušnje iz različnih industrij ter nenehno izobraževanje in razvoj kompetenc nam omogočajo širši vpogled v vaše dejavnosti, inovativno uporabo pristopov in razmišljanje izven običajnih okvirjev digitalnega marketinga.

Zaupajo nam:

Prilagodite svoj digitalni nastop procesu odločanja potrošnikov tudi vi.
Z veseljem vam pomagamo.