Red Orbit nominiran za Google Premier Partner Awards 2017

Objavljeno v sreda, 19. julija 2017 v kategoriji Red Orbit. Članek za 2 min branja • Piše:

Andraž Štalec

Red Orbit je že drugo leto zapored nominiran na prestižnem tekmovanju Google Premier Partner Awards 2017. Tokrat se kot edina agencija iz Slovenije za zmago potegujemo v kategoriji Display Innovation Award s projektom, ki smo ga izpeljali v sodelovanju z dolgoletnim partnerjem Adrio Airways.

Težko bi bili bolj ponosni! Kar se je pred štirimi leti začelo kot poskusno sodelovanje, se je v vmesnem času prelevilo v trdno partnerstvo, ki temelji na odličnem razumevanju digitalnega okolja in izjemnih rezultatih. Sodelovanje nam je dalo vpogled v širše evropsko digitalno okolje in marsikdaj smo se morali pošteno potruditi, da smo prišli do dobrih rezultatov. Kljub temu nikoli nismo odnehali.

Za izjemne rezultate se moram v prvi vrsti zahvaliti predvsem ekipi Adrie Airways, ki verjame v nas in nam s svojo podporo omogoča, da dosegamo take rezultate. Takoj za tem ste na vrsti vsi Red Orbitovci, ki ste s svojim delom in idejami pomagali pri tem projektu.

Travel segment ostaja eno ključnih področji našega dela in široka paleta naročnikov s tega področja nam omogoča res edinstven vpogled v vedenje potrošnikov in trga. Red Orbit postaja še bolj podatkovno usmerjen in mislim, da je prav analitični pristop podkrepljen z natančnim razumevanjem poslovnih modelov, tisti, ki nam omogoča doseganje in preseganje zadanih ciljev.

Google Premier Partner Awards predstavlja eno največjih in najbolj prestižnih tekmovanj v performance marketingu, ki podeljuje priznanja za izjemne dosežke na tem področju. Letos se v šestih kategorijah za nagrade potegujejo najbolj inovativne in k rezultatom usmerjene agencije iz celotne regije EMEA (Evropa, Bližnji vzhod in Afrika). Razglasitev zmagovalcev bo 7. septembra v Dublinu na Irskem.

#toTheMoonAndBack

Ne zamudite naslednje objave.
Prijavite se na Red Orbit newsletter in bodite obveščeni o novem blog zapisu.
Še vedno tukaj?
Vprašanje? Zapišite ga v komentar spodaj, pa ga skupaj predebatiramo.

Dodaj odgovor