Strateško in poslovno svetovanje

Celostna, premišljena in jasna strategija je najpomembnejši element vašega digitalnega nastopa. Dobra strategija pojasni vaše poslovne cilje, analizira trenutno stanje in opredeli izzive, s katerimi se soočate. S pomočjo strategije postanejo vse vaše digitalne aktivnosti jasne in merljive.

Verjamemo, da bi vam morala agencija ponuditi več kot le strategijo in svetovanje pri izzivih, s katerimi se srečujete v spletnem marketingu. Zato si prizadevamo postati vaš partner v vseh segmentih vaše digitalne prisotnosti. Prepričani smo, da vam lahko najbolje svetujemo in vas vodimo, kadar imamo celosten vpogled v vaš spletni (in offline) nastop. Obenem pa smo pri svetovanju tudi agilni in prilagodljivi ter lahko uporabljamo tudi modularne in ciljne pristope na določenih segmentih vaše digitalne prisotnosti.

Glavni cilji strateškega svetovanja so doseganje visoke učinkovitosti ter razvoj in rast na vseh področjih digitalnega marketinga s pomočjo preizkušenih pristopov na eni in agilnega testiranja novih kanalov, razvoja produktov in growth hackinga, na drugi strani.

Nadgradite svoje znanje o digitalnem marketingu.
Prijavite se na Red Orbit newsletter.

Naši strateški pristopi in svetovanje se navezujejo na več področij vašega poslovanja:

Strateški razvoj ali prenova in optimizacija vaše spletne strani/eCommerce trgovine

Ne glede na to, katere marketinške kanale uporabljate, bi morala biti vaša spletna stran temeljni gonilnik vaše prodaje. Pomagamo vam postaviti jasne in ciljno usmerjene poslovne zahteve za razvoj, prenovo ali optimizacijo spletne strani ali spletne trgovine. Vaši ekipi zagotovimo potrebna strokovna znanja za opredelitev izzivov v vsaki fazi vaše digitalne prisotnosti in pripravo strategije za razvoj rešitve, ki ustreza potrebam in pričakovanjem vaših kupcev ter učinkuje na povečanje prodaje.

Diagnostika, postavitev in optimizacija vaše digitalne oglaševalske strategije

Če ste novi na digitalu, imate nekaj izkušenj z oglaševanjem ali pa če ste strokovnjak na področju, vedno obstaja način, da na digitalu dosežete več. Priskočimo vam na pomoč pri postavitvi celostne digitalne strategije ali diagnosticiranju in optimizaciji vaših obstoječih pristopov za doseganje boljših prodajnih rezultatov in rasti.

Izbira pravih orodij in platform

Na podlagi svojih bogatih izkušenj, raziskovanja, rednega preizkušanja in vsakodnevne uporabe bogatega nabora marketinških orodij in platform vam pomagamo izbrati najboljša orodja in platforme za različne marketinške aktivnosti, od izbire prave platforme za vašo spletno trgovino, do implementacije najbolj učinkovitih orodij za e-mail marketing in marketinško avtomatizacijo.

Redno strateško svetovanje

Poleg svetovanja pri posamičnih projektih in posameznih fazah digitalnega nastopa vam lahko nudimo tudi redno celostno strateško svetovanje pri izvedbi vaše digitalne strategije. Naše strateške usmeritve temeljijo na poglobljenih podatkovnih analizah učinkov marketinških in prodajnih aktivnosti ter njihovega vpliva na prodajne rezultate. S pomočjo analize ključnih besed, trendov in konkurence ter uporabo naprednih analitičnih orodij vam pripravimo sklop predlogov in usmeritev za izboljšanje rezultatov in doseganje zastavljenih ciljev.

Želite celostno, premišljeno in jasno digitalno strategijo?
Zaupajte izkušnjam