Vavčer za dvig digitalnih kompetenc

Razvijte digitalne kompetence svoje ekipe in povečajte njihovo konkurenčnost s pomočjo strokovnih znanj in dolgoletnih praktičnih izkušenj naše ekipe ter spodbudite digitalizacijo svojega podjetja.

Slovenski podjetniški sklad (SPS) z jesenijo namerava ponovno odpreti javni poziv za vavčer za dvig digitalnih kompetenc. Ker je interes za vavčer ogromen, si zagotovite pravočasno oddajo prijave. Skupaj lahko uredimo vse potrebno še pred odprtjem poziva.

Z vavčerjem je mogoče pridobiti subvencijo do 9.999,99 € oziroma do 600 € za vsakega zaposlenega, ki ga prijavite na izobraževanje v naši agenciji.

Več o javnem pozivu si lahko preberete tu.

Ne odlašajte, število podjetij, ki jih lahko sprejmemo, je omejeno! Pokličite nas še danes, da skupaj pripravimo načrt za naprej!

Z znanjem dvigujemo standarde stroke

Naša ekipa se lahko pohvali z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami in uspešnimi izobraževanji digitalnih ekip in posameznikov. Z vami bodo delali certificirani Google Ads poznavalci in največja ekipa Google Analytics strokovnjakov v Sloveniji. Google nam zaupa, zaupajte nam še vi.

  • Izobražujemo: v regijo prinašamo nova znanja in trende.
  • Gradimo interne ekipe: izvajamo delavnice in osebno mentorstvo za digitalne ekipe v podjetjih.
  • Predavatelji in mentorji: predavamo na različnih mednarodnih strokovnih dogodkih po svetu, v Sloveniji smo trenutno del projekta Grow Slovenia with Google.

V Red Orbitu smo v jesenskem ciklu vavčerjev in glede na vaša povpraševanja ter potrebe pripravili spodnje pakete. Ponudbo smo še razširili, da res lahko zajamemo vse, od najmanjših do največjih ekip.

1. Mikro (na voljo 10 paketov)

Triurno predavanje, prilagojeno vašemu podjetju in znanju, z odmerjenim časom za konkretna vprašanja in odgovore. Vse tematike so na voljo, predavanje je možno v živo ali online. Paket primeren tudi za najmanjša podjetja.

Maksimalno število udeležencev: 1

2. Mini (na voljo 10 paketov)

Dve triurni predavanji, skupaj 6 ur snovi, vprašanj in odgovorov, vsebina pa prilagojena vašemu podjetju in znanju.

Maksimalno število udeležencev: 4

3. Srednji (na voljo 10 paketov)

  • 5 predavanj ALI
  • 1 predavanje + dvomesečni coaching – 2 srečanji po 1,5 h mesečno (skupno 4 srečanja po 1,5 h)

Minimalno število udeležencev: 5

4. Velik (na voljo 5 paketov)

  • 10 predavanj ALI
  • 2 predavanji + štirimesečni coaching – 2 srečanji po 1,5 h mesečno (skupno 8 srečanj po 1,5 h)

Minimalno število udeležencev: 10

5. Mega (na voljo 5 paketov)

  • 16 predavanj ALI
  • 4 predavanja, šestmesečni coaching – 2 srečanji po 1,5 h mesečno (skupno 12 srečanj po 1,5 h)

Minimalno število udeležencev: 16

Izobraževanja in delavnice z vseh področij digitalnega marketinga.

Vsebine usposabljanja obsegajo področja, kot so: digitalno oglaševanje na platformah Facebook, Google, Reddit, Quora, Linkedin, Instagram, ter tudi tehnična in vsebinska optimizacija spletnih strani, vzpostavitev in spremljanje spletne analitike, zbiranje, uporaba in obdelava podatkov, optimizacija konverzijske stopnje, Growthacking, optimizacija za lokalna iskanja, Google data studio, osnove B2B spletnega marketinga … Področij je ogromno, za vsako področje je na voljo osnovni in napredni nivo. Načrt predavanj prilagodimo vašemu predznanju in izberemo optimalno področje digitalnega marketinga, glede na vaše potrebe.

Izkoristite priložnost in nadgradite svoje digitalne kompetence!

Želite izkoristiti nepovratna sredstva za vašo investicijo v digitalni svet?
Naj postane Red Orbit vaš partner na vsakem digitalnem koraku.