MountVacation: SkiBook

S povezavo različnih platform nam je uspelo narediti edinstveno aplikacijo, ki v sebi več kot odlično skriva koncept »brand butlerja«.

Za Mountvacation.com, vodilni evropski portal, specializiran za počitnice v gorah, smo v želji po boljši povezavi z njihovimi uporabniki in večji integriranosti družbenih omrežij v njihove trženjske aktivnosti razvili eno izmed prvih »social« Facebook aplikacij v Sloveniji.

0
Prijateljstev v prvih mesecih
0
Medsebojnih povezav

Cilji projekta

Kaj smo želeli doseči?

Glavni cilj aplikacije je bil omogočiti uporabnikom boljši dostop do informacij, ocen in komentarjev smučišč ter s tem lažjo izbiro primernega smučišča za njihov smučarski oddih. Želeli smo ustvariti čim bolj interaktivno aplikacijo, ki bi omogočala popolno uporabniško izkušnjo na vseh digitalnih kanalih. Hkrati smo s pomočjo aplikacije uporabnikom dali možnost, da svoje izkušnje delijo s prijatelji in s tem pomagajo zgraditi resnično uporabno zbirko podatkov o smučiščih, temelječo na mnenjih in izkušnjah dejanskih obiskovalcev.

Rešitev

Kaj smo naredili?

Filozofija, s katero smo se lotili izdelave aplikacije SkiBook, je bila od vsega začetka ustvarjanje vsebine in dodane vrednosti za uporabnike. Aplikacija je del širše strategije – je člen, ki združuje družbeno omrežje Facebook in spletno stran naročnika. Z zbiranjem podatkov o priljubljenih smučarskih aktivnostih uporabnikov s pomočjo njihovih Facebook profilov smo dosegli prikaz prilagojene in kvalitetnejše vsebine na sami spletni strani. Od uporabnikov smo tako prek Facebooka pridobili podrobne informacije ter posledično podatke o njihovih najljubših smučiščih ter tistih, ki bi jih radi preizkusili v prihodnje.

Z aplikacijo nam je tako uspelo povezati ne le različne komunikacijske kanale, ampak tudi uporabnike, jih s tem spodbuditi k soustvarjanju ter k večjemu vključevanju v blagovno znamko. Piko na »i« celotnega procesa pa predstavlja pridobljena vsebina, saj omogoča dolgoročno gradnjo pozitivne podobe blagovne znamke.

Kaj lahko naredimo za vas?
Pridite na obisk in preverili bomo, kako vam lahko pomagamo.