Barcaffé tricikel

Objavljeno v četrtek, 19. julija 2012 v kategoriji Social media marketing. Članek za 2 min branja • Piše:


Si že opazil novi tricikel, ki drvi po ulicah slovenskih mest in deli ledeno kavo? Ne? Se hecaš? Moraš ga poiskati! Dobiš kavo, pa še v nagradni igri za kul digitalni fotoaparat lahko sodeluješ. Aha! Že napenjaš oči in ušesa. Hočeš izvedeti več? Počasi …

Na Red Orbitu smo pripravili instant osvežilno kampanjo za ledeno kavo Barcaffé Freeze in Coco Freeze. Kar nekaj časa smo poizvedovali, kako uresničit našo idejo. Po kratkem obisku »internetov« smo našli naš sanjski tricikel. Kolesarski mojster nam je pomagal kolo preobleči, preobuti in sfrizirati. Nazadnje smo ga opremili še s super hudo skrinjo za ledeno kavo in rodil se je zloben stroj za boj proti poletni vročini. Poslali smo ga na ulice. Poimenovali smo ga … Barcaffé tricikel!

Tricikel na ulicah slovenskih mest nudi Instant osvežitev v obliki ledene kave. Pa dovolj o tem. Vem, tisti super kul digitalni fotoaparat te zanima. Do njega lahko prideš na enostaven način. Vsak lonček ledene kave, ki ti ga hostesa postreže s tricikla, je opremljen s QR kodo. Ko prejmeš v roke kozarček s QR kodo, jo hitro poskeniraj s pametnim telefonom, izpolni obrazec in že sodeluješ v nagradni igri. Do konca spij kavo in začni stiskati pesti, da boš ti tisti srečnež, ki bo lahko s kul fotoaparatom zamrznil najljubše poletne trenutke.

Aha, japonke imaš že obute in mobilnik v žepu. Sprašuješ se, kje je tricikel? Le nekaj klikov stran. Na Barcaffé Facebook strani pod zavihkom Instant osvežitev dobiš vse informacije. Na zavihku je zemljevid tras tricikla. Vse nove trase sproti objavljamo. Če redno obiskuješ Barcaffé Facebook stran, ne boš zamudil nobenega osvežilnega obhoda!

Ne zamudite naslednje objave.
Prijavite se na Red Orbit newsletter in bodite obveščeni o novem blog zapisu.
Še vedno tukaj?
Vprašanje? Zapišite ga v komentar spodaj, pa ga skupaj predebatiramo.

Dodaj odgovor