Golden Punchcard Award je naš!

Objavljeno v četrtek, 11. februarja 2016 v kategoriji Red Orbit. Članek za 1 min branja • Piše:

Andraž Štalec

Pa jo imamo! Zlato preluknjano kartico! Še eno v vrsti izjemnih nagrad, ki smo jih v zadnjem času v Red Orbitu prejeli za svojo vrhunsko delo na področju digitalne analitike in uporabe podatkov v digitalnem marketingu.

Golden Punchcard Award je ena izmed najbolj priznanih nagrad na področju digitalne analitike. Prejme jo najboljša rešitev ali metodologija s tega področja. Nagrajenca izberejo najbolj priznani strokovnjaki s področja digitalne analitike, kot so Avinash Kaushik, Simo Ahava, Yehoshua Coren in Daniel Waisberg, ki se vsako leto zberejo na Superweeku, največji konferenci o digitalni analitki v Evropi.

Red Orbitovci smo strokovnjake očarali predvsem z izredno dodelanim pristopom k zbiranju podatkov, napredno analizo podatkov in izjemno aplikacijo pridobljenih informacij (aka insightov) v digitalnem marketingu. Po besedah Avinasha Kaushika smo s tem dosegli »Holy Grail« digitalne analitike, saj smo uspeli iz zbranih podatkov izluščiti ključne insighte in jih pretvoriti v akcije, ki prinašajo dejanske poslovne rezultate.

Golden Punchcard Award je odličen naslednik zlatega SEMPLerja, ki smo ga prejeli konec novembra, skupno pa je to že četrta nagrada s področja digitalne analitike, ki smo jo prejeli v Red Orbitu. Če bi slučajno kdo rad videl nagrade od blizu, naj se oglasi na kavi ali pivu. 😉

Ne zamudite naslednje objave.
Prijavite se na Red Orbit newsletter in bodite obveščeni o novem blog zapisu.
Še vedno tukaj?
Vprašanje? Zapišite ga v komentar spodaj, pa ga skupaj predebatiramo.

8 odzivov na “Golden Punchcard Award je naš!”

Dodaj odgovor