Spletna analitika

Ni vse v številkah …

Cilj spletne analitike ni zbiranje podatkov, temveč omogočanje poglobljenega vpogleda v pravilnost poslovnih potez, kar vam bo v veliko pomoč pri sprejemanju nadaljnjih odločitev in izboljšanju uspešnosti. Marketing ni bil nikoli preprost. Z eksplozijo digitalnega marketinga je postal še bolj zapleten. Ogromen nabor različnih spletnih strani, aplikacij, možnosti oglaševanja, družbenih medijev in drugih trženjskih kanalov nam preprosto ne pomaga pri razumevanju potrošnikov.

Nadgradite svoje znanje o digitalnem marketingu.
Prijavite se na Red Orbit newsletter.

Sestavljanje koščkov

Povežite vaše poslovne cilje z vedenjem potrošnikov.

Podatki, kot je število ogledov strani, in čas, ki ga potrošniki preživijo na vaši strani, vam s poslovnega vidika ne prinašajo nobene dodane vrednosti. Namen spletne analitike je, da zajame ustrezno ravnanje in vedenje uporabnikov ter ju poveže z vašimi poslovnimi cilji. Spletna analitika podjetjem omogoča merjenje, analizo in optimizacijo na vsakem koraku spletnega nastopa.

Kako poteka?

Na podlagi vaših poslovnih ciljev razvijemo specifičen meritveni model.

NatoMeritveni model predstavlja osnovo, na podlagi katere razvijemo napredne meritve, opredelimo ključne kazalnike uspešnosti (KPI) in oblikujemo poročila. Vse to vam omogoča boljše spremljanje in ocenjevanje vaše uspešnosti na področju digitalnega marketinga. Z natančnim merjenjem in analiziranjem vsakega koraka v procesu odločanja potrošnikov (CDJ) lahko optimizirate prav vsak segment vaše spletne prisotnosti.

Zbrane podatke iz procesa odločanja potrošnikov lahko uporabljate za optimizacijo vašega proračuna, uporabe digitalnih marketinških kanalov in strategije vsebine za vsako stično točko (touchpoint).

S pomočjo spletne analitike se uspešno znebimo bremena sprejemanja tveganih odločitev brez ustrezne informacijske podpore. Za podrobnejšo razlago se dogovorite za sestanek.

Dovolite, da vam pomagamo doseči boljše rezultate.
Postavite temelje svojega "data-driven" trženjskega nastopa.