Kaj ste zamudili na letošnjem #inorbit17?

Objavljeno v torek, 14. marca 2017 v kategoriji Konference. Članek za 2 min branja • Piše:

Tjaša Potočnik

Leto 2017 je eno izmed pomembnejših za Red Orbit. Obstaja več razlogov za naše veselje in hvaležnost (o enem je nedavno pisal Andraž #halfwaytothemoon), eden izmed teh pa je zagotovo letošnji #inOrbit17!

Celoten projekt je bil super zabaven ter poučen za vso našo ekipo. Trudili smo se, da priskrbimo TOP govorce in z njimi vsebino, ki bo več kot poučna – mogoče mini motivacijska brca v rit. Za vse nas. Trudili smo se, da vam zagotovimo čim več koristnih nasvetov za vaš posel. 

Verjamemo, da (vas) je:

  • Larry Kim s svojimi samorogi prepričal v to, da boste optimizacijo spletnih strani za iskalnike (SEO) začeli delati drugače.
  • Subir Majumdar dovolj nazorno prikazal, kako pomembne so mobilne platforme in hitrost nalaganja vaše spletne strani.
  • Ashley Friedlein naštel kar nekaj odličnih razlogov, da boste vašo ekipo organizirali tako, da bo delovala kot eno. Saj veste, ni problem v tem, da digitalni marketingarji nismo kreativni, je pa res, da imamo raje številke in visoke rezultate.
  • Anders Hjorth upravičil vse razloge, zakaj vzpostaviti nekakšen ljubezenski odnos do občinstva po meri (ang. custom audience).
  • Marie Pollie več kot odlično opozorila na vse morebitne napake, ki slabšajo rezultat vaših konverzij.
  • Konferenca nasploh upravičila vse razloge za vašo prijavo. Upamo, da nam je uspelo zagotoviti čim več novega zagona, moči ter svežih idej!

V dveh dneh smo skupaj:

  • Posneli več kot 100 super slik v Foto prikolici – ko smo s skupnimi močmi splezali na Triglav.
  • Ustvarili več kot 200 različnih profilov v naši aplikaciji inOrbit17, spisali več kot 200 objav in škljocnili več kot 300 slik. Trije najbolj aktivni uporabniki so skupaj zbrali več kot 4500 točk – čestitke še enkrat!
  • Na Twitterju objavili več kot 3500 tvitov z oznako #inOrbit17 (oba dneva smo bili s to oznako tudi najbolj priljubljena in tvitana tema!).

Seveda pa brez vas, udeležencev, letošnji inOrbit ne bi bil to, kar je – največja konferenca digitalnega marketinga v naši regiji. Hvala vam za super udeležbo. Vsak izmed vas je prispeval svoj pečat, ki je oba dneva tako dvorano kot celotno dogajanje nabil s pozitivno energijo. Hvala vsem govorcem za nove ideje, prikazane trende in nadaljnjo motivacijo.

#inOrbit je delo celotne ekipe Red Orbit, za katero stojijo pogum, ponos ter vsakodnevne solze smeha. Zato za konec hvala vsem, ki ste bili to leto na kakršen koli del te ekipe! #fulstekul

Vse fotografije bodo objavljene na naši Facebook strani: https://www.facebook.com/inOrbitConference/.

Kot pravi Andraž: »Pomembno je tisto, kar prihaja. And we ain’t gonna stand still.«

Se vidimo drugo leto na #inOrbit18, ki bo še večji in boljši kot letošnji! Da bomo trendovski, pa še pandin pozdrav. 🙂

panda

Ne zamudite naslednje objave.
Prijavite se na Red Orbit newsletter in bodite obveščeni o novem blog zapisu.
Še vedno tukaj?
Vprašanje? Zapišite ga v komentar spodaj, pa ga skupaj predebatiramo.

Dodaj odgovor