Na Sempl po »štempl«

Objavljeno v četrtek, 24. novembra 2011 v kategoriji Konference. Članek za 1 min branja • Piše:


Uf, še čisto, čisto malo in znova bomo odšli po nove navdihe na tokrat že 13. seminar medijskih trendov SEMPL. Ja, tudi »štemple« bodo delili, a tiste metaforične, ki jih bo vesela predvsem naša kreativna domišljija. Rdeča nit letošnjega dogodka je zvestoba. In to na več načinov …

Svoje poglede, razmišljanja in seveda znanje o tem, kako doseči zvestobo uporabnikov s pomočjo družbenih medijev, bosta delila tudi naša Urška in Andraž.

Med drugim bosta poskusila odgovoriti na vprašanja, kako v okolju, kjer se potrošniki dnevno srečujejo z na tisoče sporočili in blagovnimi znamkami, kjer cenovna politika vedno bolj narekuje izbiro izdelkov in kjer prave čustvene relacije postajajo prava redkost, doseči zvestobo uporabnikov? Družbeni mediji po eni strani predstavljajo velik bazen blagovnih znamk, ki se vse borijo za pozornost uporabnika, po drugi strani pa nam nudijo orodja in prijeme, s katerimi lahko zgradimo bazo izredno zvestih uporabnikov.

Pridružite se jima na četrtkovi delavnici v sklopu vzporednega programa, izvedite, kakšni so prijemi in prakse, kaj deluje in kaj ne, kaj je pravzaprav bistvo družbenih medijev ter pridobite tudi Red Orbit »štempl«! :))

Ne zamudite naslednje objave.
Prijavite se na Red Orbit newsletter in bodite obveščeni o novem blog zapisu.
Še vedno tukaj?
Vprašanje? Zapišite ga v komentar spodaj, pa ga skupaj predebatiramo.

Dodaj odgovor