Recesija pognojila internet

Objavljeno v ponedeljek, 20. julija 2009 v kategoriji Digitalni marketing. Članek za 1 min branja • Piše:

Andraž Štalec

Rast podjetij v recesiji

Recesija je res pognojila internet in to ne z umetnim gnojilom, ampak s tistim pravim, naravnim gnojilom, ki ga uporabljajo samo še na bio kmetijah. Če malo posrfam po spletu, vidim polno novih rastlinic, ki klijejo na rodovitnih in namočenih tleh.Semena za te nove rastline so bila že nekaj časa v zemlji, pripravljena da vzklijejo, vendar zaradi pomanjkanja vode oz. pozornosti niso mogla vzkliti.

In potem je prišlo gnojilo (recesija) in dež (letos ga je kar precej) in sedaj male rastlinice rastejo in se razvijajo, kot gobe po dežju (letos jih je verjetno veliko; mi kdo lahko predlaga kakšno lokacijo za nabiranje?) Zagotovo je vmes tudi nekaj plevela, ampak tako pač je, če se narava razvija sama od sebe, brez posredovanja človeka. Pa saj je tako prav. Razvile se bodo nove rastline in prinesle večjo raznolikost okolja.

Okolje se spreminja. Nekatere rastline bodo odmrle, zrastle bodo nove. Zagotovo jih ne bomo znali takoj pravilno uporabiti. Najprej jih bo treba preizkusiti in ugotoviti pravi recept. Ni nujno, da nam bo uspelo že prvič, kar pa še ne pomeni, da je zato rastlina slaba. Tudi mi se bomo morali naučiti česa novega.

Ne zamudite naslednje objave.
Prijavite se na Red Orbit newsletter in bodite obveščeni o novem blog zapisu.
Še vedno tukaj?
Vprašanje? Zapišite ga v komentar spodaj, pa ga skupaj predebatiramo.

En odgovor na “Recesija pognojila internet”

Dodaj odgovor