Red Orbit kot prva digitalna agencija v Sloveniji s certifikatom Google AdWords Certified Trainer

Objavljeno v ponedeljek, 10. decembra 2012 v kategoriji Red Orbit. Članek za 1 min branja • Piše:


Red Orbitovci se lahko kot prva digitalna agencija v Sloveniji pohvalimo s posebnim certifikatom Google AdWords Certified Trainer, ki smo ga pridobili na mednarodnem izobraževanju, ki je potekalo 29. in 30. novembra v Googlovih prostorih v Zürichu.

Kaj pomeni postati Googlov certificirani trener?

Googlovi certificirani trenerji, ki na podlagi zahtevnega izobraževanja opravijo izpit, so strokovnjaki, ki ponujajo poglobljeno izobraževanje o storitvah Google AdWords, Google Analytics in mnogih drugih Googlovih produktih. Poleg poglobljenega študijskega materiala ter praktičnih vaj nudijo tako posameznikom kot drugim agencijam tudi veliko dragocenih nasvetov iz lastnih izkušenj na področju spletnega oglaševanja in uporabe storitve Google AdWords. Trenerji morajo za pridobitev naziva pokazati obsežno znanje o Googlovih storitvah in izkušnje pri pripravi in zagotavljanju učnega gradiva, ki izpolnjuje zahteve po kakovosti in dosega standarde, ki jih določa Google.

Majhen, a pomemben korak za Red Orbit, velik skok za iskalni marketing v Sloveniji

Za Red Orbit se s to prelomnico začenja pomembno obdobje mentorstva in izobraževanja novega strokovnega kadra za iskalni marketing. Poleg gostujočih predavanj na Googlovih dogodkih Seminarji za uspeh bomo tudi sami organizirali različna izobraževanja s področja digitalnega marketinga.Prvo izobraževanje bo potekalo v torek, 18. 12. 2012, od 14. do 17. ure v Tehnološkem parku Ljubljana. Za več informacij kliknite tukaj.

Pridite in prisluhnite pravemu Googlovemu certificiranemu trenerju! :))

Ne zamudite naslednje objave.
Prijavite se na Red Orbit newsletter in bodite obveščeni o novem blog zapisu.
Še vedno tukaj?
Vprašanje? Zapišite ga v komentar spodaj, pa ga skupaj predebatiramo.

Dodaj odgovor