X

Red Orbit nominiran za Google Premier Partner Awards 2017

Red Orbit je že drugo leto zapored nominiran na prestižnem tekmovanju Google Premier Partner Awards 2017. Tokrat se kot edina agencija iz Slovenije za zmago potegujemo v kategoriji Display Innovation Award s projektom, ki smo ga izpeljali v sodelovanju z dolgoletnim partnerjem Adrio Airways.

Težko bi bili bolj ponosni! Kar se je pred štirimi leti začelo kot poskusno sodelovanje, se je v vmesnem času prelevilo v trdno partnerstvo, ki temelji na odličnem razumevanju digitalnega okolja in izjemnih rezultatih. Sodelovanje nam je dalo vpogled v širše evropsko digitalno okolje in marsikdaj smo se morali pošteno potruditi, da smo prišli do dobrih rezultatov. Kljub temu nikoli nismo odnehali.

Za izjemne rezultate se moram v prvi vrsti zahvaliti predvsem ekipi Adrie Airways, ki verjame v nas in nam s svojo podporo omogoča, da dosegamo take rezultate. Takoj za tem ste na vrsti vsi Red Orbitovci, ki ste s svojim delom in idejami pomagali pri tem projektu.

Travel segment ostaja eno ključnih področji našega dela in široka paleta naročnikov s tega področja nam omogoča res edinstven vpogled v vedenje potrošnikov in trga. Red Orbit postaja še bolj podatkovno usmerjen in mislim, da je prav analitični pristop podkrepljen z natančnim razumevanjem poslovnih modelov, tisti, ki nam omogoča doseganje in preseganje zadanih ciljev.

Google Premier Partner Awards predstavlja eno največjih in najbolj prestižnih tekmovanj v performance marketingu, ki podeljuje priznanja za izjemne dosežke na tem področju. Letos se v šestih kategorijah za nagrade potegujejo najbolj inovativne in k rezultatom usmerjene agencije iz celotne regije EMEA (Evropa, Bližnji vzhod in Afrika). Razglasitev zmagovalcev bo 7. septembra v Dublinu na Irskem.

#toTheMoonAndBack

Oznake: adria airwaysGoogle AdWordsnagrade