V prazničnih dneh se pocrkljajte z Google AdWords kuponom

Objavljeno v torek, 4. decembra 2012 v kategoriji Optimizacija spletnih strani. Članek za 1 min branja • Piše:


Vsi, ki svojega podjetja in storitev, ki jih ponujate, še niste oglaševali na Googlu, imate v prihajajočih decembrskih dneh enkratno priložnost, da to končno preizkusite.

Google skupaj s svojimi partnerji namreč v okviru posebnih ponudb občasno izda promocijske kode, imenovane tudi kuponi, za vse tiste, ki spletnega oglaševanja s pomočjo Google AdWords programa še niso preizkusili. Večina ponudb funkcionira tako, da za pridobitev kredita, ki ga ponujajo, izpolnite predhodno določene zahteve …

Ponudba je običajno časovno omejena, zato ne pozabite, da lahko promocijsko kodo uveljavite samo v danem časovnem obdobju.

Poleg 60 € kredita še do brezplačnega izobraževanja ali 1-mesečnega vodenja kampanje

V duhu novoletnih praznikov pa smo se za majhno presenečenje odločili tudi na Red Orbitu, zato bomo vsem novim oglaševalcem, ki bodo zaprosili za kupon, podarili še brezplačno izobraževanje o Google AdWords oglaševanju: kako deluje, kako odpreti svoj lastni račun, na kaj je potrebno biti pozoren itd., ali 1-mesečno brezplačno vodenje oglaševalske kampanje. Več lahko preberete tukaj.

In to še ni vse! (Kot bi imeli navado reči na Top Shop reklamah.) 🙂 Vsi novi oglaševalci, ki se bodo udeležili izobraževanja ali izbrali brezplačno vodenje, pa bodo sodelovali tudi v žrebu za nepozabno uživanje za 2 osebi v Bohinj Park Eco Hotelu. Torej … Že oglašujete na Googlu? Kaj še čakate?! :))

Ne zamudite naslednje objave.
Prijavite se na Red Orbit newsletter in bodite obveščeni o novem blog zapisu.
Še vedno tukaj?
Vprašanje? Zapišite ga v komentar spodaj, pa ga skupaj predebatiramo.

Dodaj odgovor