Več glav več ve

Objavljeno v ponedeljek, 4. oktobra 2010 v kategoriji Red Orbit. Članek za 1 min branja • Piše:

Andraž Štalec

… in prav zato v Red Orbitu pridno zbiramo glave in s tem povečujemo svojo ekipo ter širimo svoja znanja. 11-glavi zmaj (kdor še ne ve, zmaji v resnici ne obstajajo) se je okrepil na področju organizacije in community managementa.

Skoraj 11-glavi zmaj

Organizacijo, skupaj z administracijo in asistenco v marketingu in operativi, bo v svoje roke prevzela Špela. Špela je absolventka slovenistike na ljubljanski Filozofski fakulteti. Navdušila nas je s svojimi izkušnjami v organizaciji, prednost pa so ji prinesle tudi dobre, tako govorne kot pisne, komunikacijske sposobnosti. Upamo, da se ne boji izzivov, saj jo čaka kup dela. 🙂

Zadnje čase vse več časa preživimo na Facebooku in čas je že bil, da tudi na tem področju razširimo ekipo. Neja je naša nova community managerka. Pokazala je več kot zadostno mero samoiniciativnosti in kreativnosti, ki smo ju iskali, in nas brez težav prepričala v pravilnost izbire.

Za »žensko povprečje« je sedaj končno poskrbljeno – pa ne bi sedaj o tem, kdo podpira več vogalov. 😉 Upamo, da je bila naša odločitev pravilna in se bosta punci dobro odrezali, sicer se pa s kakšnim postom kmalu oglasita tudi sami.

Ne zamudite naslednje objave.
Prijavite se na Red Orbit newsletter in bodite obveščeni o novem blog zapisu.
Še vedno tukaj?
Vprašanje? Zapišite ga v komentar spodaj, pa ga skupaj predebatiramo.

En odgovor na “Več glav več ve”

Dodaj odgovor