četrtek, 24. september 2020 • Online

Why Customer Lifetime Value should be your north star metric

Poznavanje CLV-ja (ang. Customer Lifetime Value = Življenjska vrednost kupca) je strateškega pomena. Z računanjem CLV-ja se lahko podjetje osredotoči na profitabilnost posamezne stranke, kar na dolgi rok prinese profitabilnost in stabilnost celotnemu podjetju.

Z uporabo metrike CLV lahko izračunamo, kateri digitalni kanali prinašajo najbolj profitabilne stranke. S tem, ko optimiziramo digitalne kanale, da prinašajo čim boj profitabilne stranke, bomo povečali tudi celoten profit. Pri tem pa je pomembno, da poznamo stroške pridobivanja strank, saj je naš cilj povečati razmerje CLV / CAC. Višje kot je razmerje, večja je donosnost naložbe. Ko najdemo segment najbolj donosnih kupcev, lahko preučimo njihove značilnosti in nato poiščemo nove stranke, ki so jim podobne.


Why Customer Lifetime Value should be your north star metric
Dogodek je potekal 24. 09. 2020.

O dogodku

Kaj bomo počeli?

Nobena skrivnost ni, da obstajata samo dva načina za rast podjetja:

1. Pridobite več strank

2. Prepričajte stranke, da od vas kupujejo več

Danes je pozornost marketingašev predvsem na pridobivanju kupcev. Vendar pridobivanje kupcev, ki se nikoli ne vrnejo, ne omogoča trajnostne rasti, saj so skrivnost za nenehen razvoj prav stranke, ki za nakup vedno znova izbirajo isto podjetje - vaše podjetje. Na kratko, da bi to dosegli, morate izboljšati življenjsko vrednost kupca (CLV).

O seminarju

Kaj vse boste izvedeli?

Valentin Radu nam bo na tem webinarju pokazal, zakaj je CLV ena najpomembnejših statistik v poslu in zakaj bi jo morali še danes vključiti v svojo marketinško strategijo!

Pridružite se temu webinarju in se naučite:

  • Kaj je CLV?
  • Zakaj je CLV pomemben?
  • Kako ga pravilno spremljati?
  • Kako ga izboljšati?

Kje in kdaj

September

24. september 2020, 14:00 - 15:00
Online, 14:00 - 15:00

Agenda

Po predstavitvi bo na voljo tudi čas za Q&A (questions and answers), kjer boste lahko Valentina vprašali vse, kar vas zanima! Pripravite vprašanja!

Predavanje bo potekalo v angleščini. Prijave na dogodek potekajo prek naše angleške spletne strani

Ne zamudite naše ekskluzivne ponudbe!
Kupite celoten sklop štirih webinarjev z vodilnimi strokovnjaki iz industrije za samo 59 €.